Musorujsag
Élő Eredmények

Gera jótékonykodott, Rju Szung Vu plüsspokémont vadászott – Így pihentek a téli szünetben a Fradi focistái

m4sport.hu/M4 Sport
A címvédő Ferencváros labdarúgóinak egy hónap állt rendelkezésére, hogy kipihenjék a fárasztó őszi szezont. A szünetben Gera Zoltán jótékonysággal, a dél-koreai Rju Szung Vu plüssvadászattal hívta fel magára a figyelmet, míg Marco Djuricin Dubaiban köszöntötte az új esztendőt. A játékosok viszont pénteken már neki is látnak ledolgozni az ünnepi menüt, januárban Spanyolországban edzőtáboroznak, hogy felkészüljenek a bajnokság második felére.

A Ferencváros jelenleg negyedik a bajnokságban, hátránya négy pont az előtte álló trióval, a Videotonnal, a Budapest Honvéddal és a Vasassal szemben, a három csapat ugyanis egyaránt harmincnégy pontot szerzett az OTP Bank Liga 2016/17-es idényének őszi kiírásában.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Erdei Zsolt kesztyűzni hívja Harcsa Norbertet
Erdei "Madár" Zsolt jogosnak érzi <a href="https://www.m4sport.hu/2017/01/02/harcsa-norbert-uj-ev-uj-edzo/">Harcsa Norbert döntését</a>, amely szerint a Felix Promotion középsúlyú bokszolója nem az ő irányításával készül a jövőben. Madár úgy gondolja, hogy Harcsa nem fejlődött az utóbbi időben, és - amint az m4sport.hu-nak elmondta - reméli, hogy régi-új edzője, Lukács Adorján kihozza belőle a maximumot.
Ökölvívás
Somália visszatért a Fradiba
Újra zöld-fehér színeket öltött a Fradi korábbi labdarúgója, Somália, aki három Ferencvárosban eltöltött szezon után 2015 nyarán igazolt a francia élvonalban szereplő Toulouse FC együtteséhez. A brazil játékos azonban nem felejtette el, hogy mit adott neki a klub, ezért amikor csak ideje engedi, igyekszik ellátogatni Magyarországra, hogy találkozhasson régi csapattársaival, akikkel a mai napig barátai viszonyt ápol. Egy igazi labdarúgó persze a téli szünetben sem lazsálhat, így Somália sem volt rest, edzést tartott a Fradi focistapalántáinak, és még játszani is beszállt közéjük.
Magyar futball