Musorujsag
Élő Eredmények

Harcsa Norbert nem üzenget

M4 Sport
A Felix Promotion középsúlyú profi bunyósa, Harcsa Norbert a pénteki Sportreggeliben arról beszélt, miért váltott edzőt, emellett nem kerülte meg a Pintye Szabolccsal kapcsolatos kérdéseket, és a magyar ökölvívásban uralkodó állapotokról is elmondta a véleményét.

Mint megírtuk, Harcsa már nem Erdei Zsolttal, hanem újra Lukács Adorjánnal készül fel az összecsapásokra, és Erdei Zsoltot is megszólaltattuk.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Erdei Zsolt kesztyűzni hívja Harcsa Norbertet
Erdei "Madár" Zsolt jogosnak érzi <a href="https://www.m4sport.hu/2017/01/02/harcsa-norbert-uj-ev-uj-edzo/">Harcsa Norbert döntését</a>, amely szerint a Felix Promotion középsúlyú bokszolója nem az ő irányításával készül a jövőben. Madár úgy gondolja, hogy Harcsa nem fejlődött az utóbbi időben, és - amint az m4sport.hu-nak elmondta - reméli, hogy régi-új edzője, Lukács Adorján kihozza belőle a maximumot.
Ökölvívás
Harcsa Norbert: új év, új edző
Harcsa Norbert edzőt váltott. A Felix Promotion középsúlyú bunyósa Erdei Zsolt irányításával készült eddig, de mostantól újra Lukács Adorján felel a szakmai felkészüléséért. Az amatőr bokszolóként Európa- és világbajnok, olimpiai bronzérmes, profi világbajnok Madár és Harcsa között nem működött a kémia. Van ez így edző-tanítvány viszonylatban, a legrosszabb, amikor a felek felismerik ugyan a helyzetet, de nem mernek, nem tudnak lépni.
Ökölvívás
Reagált a MÖSZ Rácz Félix 12 pontjára
A Magyar Ökölvívó Szövetség (MÖSZ) és Rácz Félix, a Felix Promotion tulajdonosa közötti viszony az elmúlt néhány hétben eléggé elmérgesedett, a két fél közötti konfliktus megoldására pedig egyelőre halvány esély sem mutatkozik. <a href="www.m4sport.hu/2016/12/22/ezt-valaszolta-csotonyi-sandor-racz-felix-12-pontjara/" target="_blank">Rácz Félix a napokban előállt 12 pontjával</a>, melyben megjelölte az általa kívánt változásokat és problémákat a szövetség részéről. A MÖSZ elnöksége közleményben reagált az elhangzott vádakra, amivel részükről a vitát lezártnak tekintik, ezt most változtatás nélkül mutatjuk.
Ökölvívás
Rácz Félix bármikor kiáll szemtől szembe Csötönyi Sándorral
Rácz Félix - aki már hosszú évek óta tagja a hazai ökölvívó-szövetségnek - az m4sport.hu kamerái előtt elmondta, változást szeretnének és bármikor kész, akár a televízió nyilvánossága előtt vitába szállni Csötönyi Sándorral, a hazai szervezet elnökével. A promóter nem szeretné, hogy személyeskedéssé fajuljon az ellentét, de kiemelte, a szövetség első embere folyamatosan mellé beszél, mindig ugyanazt a két lemezt veszi elő. A videóból kiderül mik ezek, és az is, milyen elnökre lenne szükség Rácz Félix szerint, amely tisztségért esze ágában sincs ringbe szállni.
Ökölvívás
Ezt válaszolta Csötönyi Sándor Rácz Félix 12 pontjára
Rácz Felix menedzser a karácsony közeledtével 12 pontban fogalmazta meg kéréséit a magyar ökölvívással kapcsolatban. A magyar sportági szövetség (MÖSZ) elnöke, Csötönyi Sándor az m4sport.hu megkeresésére pontról pontra reagált a Felix Promotion tulajdonosának vádjaira.
Ökölvívás