Musorujsag
Élő Eredmények
×

Orosz Pál szerint Gera egy genetikai csoda

m4sport.hu
Az FTC Zrt. vezérigazgatója szerint Bognár Istvánban Gera Zoltán egyik utódjelöltjét látják a csapatnál.

Orosz Pál az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, a 37 éves Gera “egy genetikai csoda”, de hosszú távon már nem várható el tőle, hogy a Fradi vezéregyénisége legyen, ezért is igazolták le Diósgyőrből Bognárt. “Még mindig a hátán viszi a csapatot, de az évek múlnak, nekünk már az utánpótláson is gondolkoznunk kell, Bognár István esélyes erre, reméljük, nem nyomja meg a Fradi-teher.”

A klubvezető megismételte, hogy a Ferencváros célja továbbra is a bajnokség és a kupa megnyerése, ennek érdekében pedig változások történtek a keretben és a stábban is. Utóbbira példa, hogy leigazolták Szilágyi Áron sportpszichológusát, aki a valenciai edzőtáborba is a csapattal fog tartani. Orosz Pál szerint a játékoskeretben is szükség volt frissítésre, kapusposzton pedig fegyelmi okokból történt változás, de Holczer Ádám érkezése nagyobb versenyhelyzetet teremthet Dibusz Dénes számára.

A védelem megerősítésére Botka Endre érkezett Kispestről, de a vezérigazgató szerint a hátsó szekcióban még elképzelhetők változások. “Ghánából is jönnek próbajátékra, illetve van nálunk egy U21-es montenegrói válogatott balhátvéd, de konkrét nevekkel csak akkor jövünk ki, ha alá van írva a szerződés.”

A teljes interjúért kattintson a lejátszóra!

További tartalmak