Musorujsag
Élő Eredmények

Nagy durranásra készül Kleinheisler

m4sport.hu/twitter.com/facebook.com | Szerző: Major Máté
Mint korábban megírtuk, Kleinheisler László, a Bundesligában szereplő Werder Bremen labdarúgója hazatért Magyarországra, és a tavaszi idényt kölcsönben a Ferencváros együttesénél tölti. A magyar válogatott középpályása trükkös gólt szerzett edzésen, a videót látva pedig elképzelhető, hogy az angol élvonalból merít ötleteket.

Ha tétmérkőzésen is be tudná mutatni a begyakorolt mozdulatot a huszonkét esztendős játékos, valószínűleg több ezer Fradi-drukker emlegetné még évek múlva is a találatot.

Angliában néhány hete két Kleinheisleréhez hasonló gól is született, igaz ezek Premier League találkozók alkalmával landoltak a hálóban, nem edzésen. A Manchester United játékosa, Henrih Mhitarjan a Sunderland ellen szerzett pazar találatot, az Arsenalban futballozó Olivier Giroud pedig a Crystal Palace kapujába talált be szemet gyönyörködtető mozdulattal. Az őszi idényt szintén kölcsönben, a Bundesliga-sereghajtó Darmstadtnál töltő középpályás valószínűleg látta az Ágyúsok és a Vörös Ördögök találatait.

A „skorpió-rúgás” atyja René Higuita, korábbi kolumbiai válogatott kapus, aki 28 gólt szerzett hálóőrként profi karrierje során. A világ öntörvényű játékáról és őrült megoldásairól ismerte meg. A fényképen a legendás mozdulat látható, a videóban pedig viccesen idézi fel Higuita az örök emléket.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek