Musorujsag
Élő Eredmények

A bombagóllal debütáló Loki-védő nem szeretne a kiesés ellen küzdeni

m4sport.hu
A Vasasból érkező fiatal labdarúgó javuló játékot vár új csapatától.

Szerdán sor került az aláírásra, így a Vasas fiatal játékosa, Osváth Attila kölcsönbe került az OTP Bank Ligában tizedik helyen álló DVSC-hez a szezon végéig. A 21 éves jobbhátvéd már be is mutatkozott a Lokiban, a Kisvárda elleni edzőmérkőzésen lépett pályára. Osváth kilencven percet játszott, egy bombagóllal és egy gólpasszal vette ki a részét a 2-2-es döntetlennel végződő találkozóból.

Osváth Attila a Magyarország - Liechtenstein U21-es Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen Győrben, 2016. szeptember 1-jén. MTI Fotó: Illyés Tibor Osváth Attila a Magyarország – Liechtenstein U21-es Európa-bajnoki selejtező labdarúgó-mérkőzésen Győrben, 2016. szeptember 1-jén.
MTI Fotó: Illyés Tibor

„Mindig jó érzést gólt lőni, főleg, ha egy új csapatban játszol az első mérkőzéseden. Fontos volt számomra, hiszen nem sűrűn találok be. Talán ezért is örülök neki annyira, remélem, ez is segíti majd a beilleszkedésem, bár biztos vagyok benne, hogy nem lesz ezzel probléma. Szilvási Petit már régóta ismerem, Könyves Norbi pedig csapattársam volt a Vasasnál, így nem idegen számomra a környezet. Boldog vagyok, hogy ilyen hamar bemutatkozhattam a Lokiban, bár sajnos nem játszottunk jól az edzőmeccsen. Bízom benne, hogy javulni fog a játékunk, és nem a kiesés ellen kell küzdenünk. Szeretnék minél több meccset megnyerni a DVSC színeiben, azt gondolom, ez kell ahhoz, hogy visszajöjjenek a szurkolók a Nagyerdei Stadionba. Reméljük, jobb lesz a tavaszi szezon, és elkezdünk feljebb lépni a tabellán” – nyilatkozta a dvsc.hu-nak a 21 éves labdarúgó.

További tartalmak