Musorujsag
Élő Eredmények
×

Marco Rossi: "Benne vagyunk a táncban, és táncolni is fogunk"

M4sport/m4sport.hu
Botka Endre és Prosser Dániel nélkül készül a tavaszi folytatásra a Budapest Honvéd, a meghatározó játékosait elvesztő klub azonban így is esélyes lehet a dobogós helyek valamelyikének elcsípésére. A Sport7főben Marco Rossi, a csapat olasz vezetőedzője ecsetelte együttese jelenlegi helyzetét, és beszélt a magyar labdarúgás aktualitásairól is.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bebeto visszatért hazánkba
A Gyirmót FC Győr labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy fél éves szerződést kötött a Magyarországon már jól ismert szenegáli csatárral, Bebetóval.
Gyirmót FC Győr
Gólkirályi cím és dobogó a célja a Vasas új csatárának
Eddig egyetlen játékost igazolt a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik helyén telelő Vasas. Az ősz egyik meglepetéscsapata a góllövőlistán előkelő helyen álló szombathelyi Gaál Bàlintot szerződtette a Haladástól. A fiatal támadó nagyra törő tervekkel érkezett a fővárosba.
Vasas FC
Bajnoki cím? Korcsmár: "Az is benne van"
A lipóti edzőtábor előtti utolsó edzőmeccsét játszotta a Vasas - a találkozó után az elmúlt másfél hét eseményeiről és a következő három hét feladatairól kérdeztük Korcsmár Zsoltot és Michael Oenninget.
Vasas FC
Maximum még egy Villám-igazolása lehet a télen a Honvédnak
A törökországi edzőtáborból hazaérkező Budapest Honvéd Telkiben szoros csatában múlta felül a Békéscsabát a szombati felkészülési mérkőzésen. A labdarúgó OTP Bank Ligában 2. helyen telelő együttes vezetőedzője, Marco Rossi a lefújás után az M4 Sportnak elárulta, miben kell a hátralévő hetekben előre lépniük, és arról is beszélt, ki lehet az egyetlen játékos, aki még érkezhet Kispestre.
Budapest Honvéd