Musorujsag
Élő Eredmények
×

Nem szállt fel a Vasas buszára a kulcsjátékos

m4sport.hu
Változások történtek az OTP Bank Ligában harmadik helyen álló Vasas FC lipóti edzőtáborába utazó keretében.

A fővárosi együttes busza hétfő délelőtt gördült ki a Fáy utcából, azonban az egyesület hivatalos honlapjának beszámolója alapján arra nem minden játékos szállt fel. Az eddig térdsérülés miatt lábadozó Vida Máté itthon maradt, hogy kezelni tudják bántalmait, míg Ádám Martint kisebb betegség hátráltatta az utazásban, ő azonban később, várhatóan szerdán csatlakozik társaihoz.

A diósgyőri Elek Ákos (j) és Vida Máté, a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Vasas találkozón a Diósgyőri Stadionban 2016. augusztus 21-én. A listavezető Vasas 1-1-es döntetlent játszott a Diósgyőr vendégeként. MTI Fotó: Vajda János A diósgyőri Elek Ákos (j) és Vida Máté, a Vasas játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Diósgyőri VTK – Vasas találkozón a Diósgyőri Stadionban 2016. augusztus 21-én. 
MTI Fotó: Vajda János

Az elmúlt néhány edzőmérkőzést megfázásos betegsége miatt kihagyni kényszerülő Jevgeny Pavlov meggyógyult, egészséges, így elutazott a csapattal. A szombati Pénzügyőr elleni felkészülési találkozót kihagyó Kulcsár Tamás is az utazók között van, mint ahogy az 1999-es születésű Farkas Máté és rutinos kapusunk, Vukasin Polekszics is – írja a vasasfc.hu.

A piros-kékekre sűrű program vár Lipóton. Kedden a helyi, megyei I. osztályú Lipót csapatával, szerdán a szlovák Nyitrával, csütörtökön a Mosonmagyaróvárral, pénteken pedig a cseh FK Mlada Boleslav együttesével mérkőznek meg.

További tartalmak