Musorujsag
Élő Eredmények

Egy héttel a koponyatörés után hazamehetett a Hull City középpályása

MTI
Bő egy héttel sérülése után elhagyhatta a kórházat Ryan Mason; a Hull City játékosa a listavezető Chelsea elleni, január 22-i bajnokin szenvedett koponyatörést.

A 25 éves középpályás a 14. percben összefejelt Gary Cahill-lel. Mindkét klub orvosi stábja közreműködött abban, hogy mintegy tíz perc alatt szállítható állapotba hozzák, majd egy londoni kórházba vitték, ahol megműtötték. Egyesülete hétfői közleménye szerint a futballista mostantól otthonában gyógyul és megkezdi a rehabilitáció első szakaszát.

Ryan Mason és Gary Cahill összefejel a 2017. január 22-én rendezett Chelsea-Hull City bajnokin (fotó: MTI/Frank Augstein) Ryan Mason és Gary Cahill összefejel a 2017. január 22-én rendezett Chelsea-Hull City bajnokin (fotó: MTI/Frank Augstein)

Mason – aki 2015-ben az angol válogatottban is játszott egy mérkőzés erejéig – tavaly nyáron igazolt a Hull Cityhez, azt megelőzően a Tottenham Hotspur játékosa volt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Koponyatörést szenvedett a Hull City játékosa
Meg kellett operálni Ryan Masont, a Hull City játékosát, aki koponyatörést szenvedett a listavezető Chelsea elleni, vasárnapi mérkőzésen az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
Külföldi futball