Musorujsag
Élő Eredmények

Gergely István: "Leestem a kispadról"

m4sport.hu/M4 Sport
A magyar vízilabda-válogatott és a Honvéd korábbi kapusedzőjét, Gergely Istvánt ellenszavazat nélkül választották a Budapesti Honvéd Sportegyesület ügyvezető elnökének. Az M4 Sportreggeli című műsorában a világ- és kétszeres olimpiai bajnok korábbi pólókapus elmondta, óriási felelősségnek tartja, hogy egy olyan nagy múltú klubot irányíthat, mint a Honvéd. Kiemelt célja a bővülés, az erőforrások optimális elosztása és a fejlesztések, melyeknek köszönhetően idővel példaértékű klubbá válhat a BHSE.

A teljes beszélgetést az alábbi videóban nézheti meg:

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sipos Jenő: „Az a fontos, hogy a gyerekek megszeressék mozgást és a focit”
Kedden reggel a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnökét, Sipos Jenőt köszönthettük az M4 Sportreggeli című műsorában. A szóvívő elmondta, hogy 2015. szeptembere óta csaknem 500 új óvoda és több mint 10 ezer óvodás csatlakozott a Bozsik-programhoz, így ez a korosztály korábban soha nem látott méretekben képviselteti magát a programban, melynek köszönhetően ma már 1500 óvoda több, mint 30 ezer ovisa kergeti a labdát. Az óvodák vállalták, hogy hetente legalább egyszer játékos futballfoglalkozást tartanak a gyerekeknek, akik így már egészen kis korban megismerhetik a mozgás örömét és megszerethetik a labdarúgást.
Magyar futball
Sávolt Attila: "Magyarország felkerült a tenisztérképre"
Kedden az M4 Sportreggeli című műsorának vendége volt a korábbi világranglista 68. helyezett teniszező, Sávolt Attila, aki a múlt szezontól kezdve Fucsovics Márton edzője. A tréner mesélt a közös munkáról és az ez évi terveikről, a szlovákok elleni Davis Kupa-meccsről és a budapesti ATP Challengerről, illetve arról az edzői konferenciáról, ahol olyan neves előadók teszik majd tiszteletüket, mint a 14-szeres Grand Slam-győztes Rafael Nadal nagybátyja és edzője, Toni Nadal, valamint a világranglista 3. helyén álló svájci klasszis, Stan Wawrinka edzője, Magnus Norman.
Tenisz
Marco Rossi: "Benne vagyunk a táncban, és táncolni is fogunk"
Botka Endre és Prosser Dániel nélkül készül a tavaszi folytatásra a Budapest Honvéd, a meghatározó játékosait elvesztő klub azonban így is esélyes lehet a dobogós helyek valamelyikének elcsípésére. A Sport7főben Marco Rossi, a csapat olasz vezetőedzője ecsetelte együttese jelenlegi helyzetét, és beszélt a magyar labdarúgás aktualitásairól is.
Magyar futball
Toni Nadal is gratulált Piros Zsombornak
Toni Nadal, Rafael nagybátyja és edzője is gratulált Piros Zsombornak, aki szombaton megnyerte a juniorok versenyét a melbourne-i ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
Tenisz
Nikolics Nemanja: "Pontosan tudom, hogy miért jöttem ide"
Másfél sikeres szezont követően a Legia Varsótól az egyesült államokbeli MLS-ben szereplő Chicago Fire csapatához szerződött Nikolics Nemanja, aki jelenleg Floridában edzőtáborozik újdonsült együttesével. A magyar válogatott csatár a Sport7főben mesélt klubváltásának hátteréről, a chicagói életről, hosszabb távú terveiről, és az átigazolás nehézségeiről.
Külföldi futball
Zubai Szabolcs számára egy érem híján kerek a történet
Egy nappal a Magyarország-Norvégia világbajnoki negyeddöntőt követően Zubai Szabolcs bejelentette visszavonulását a kézilabda-válogatott tekintetében. Döntésének hátteréről, legszebb élményeiről és a címeres mez viselésének jelentőségéről az M4Sportnak nyilatkozott a 211-szeres válogatott beálló.
Kézilabda