Musorujsag
Élő Eredmények

Az olimpiai bronzérmes még soha nem edzett fűtött teremben

m4sport.hu | Szerző: Koczka Henrietta, Komjáti Kata, Kibédi Péter
Márton Anita, súlylökő 19,87 méterrel a harmadik lett Rióban. Az olimpiai bronzérem után már járt a fűtött edzőterem a békéscsabai versenyzőnek, aki eddig gyenge körülmények között edzett, erről is beszélt az m4sport.hu stábjának Eperjesi László, edző. Márton pedig idei, illetve távlati céljait is elárulta.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az NB I. sem kizárt Soroksáron
A labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Soroksári SC a második helyen telel, és ugyan a feljutás nincs célként meghatározva a klubnál, azonban Lucsánszky Tamás vezetőedző és csatára, Bajzát Péter mégsem tartja teljesen kizártnak. Az m4sport.hu stábja őket kérdezte a csapat felkészüléséről, terveiről és lehetőségeiről.
Magyar futball
Roger Federertől Michael Jacksonig Piros Zsomborral
Piros Zsombor miután megnyerte a juniorok versenyét az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, meghívást kapott a Davis Kupára. A 17 éves teniszező korábban sokszor edzett együtt a csapattagokkal, Fucsovics Mártonnal és Balázs Attilával, akik nem lepődtek meg Piros sikerén.
Tenisz
Jova Levente távozni szeretne Magyarországról
Novemberben egy kellemetlen verekedési ügy miatt kikerült a Ferencváros első csapatából Jova Levente, aki az utóbbi időben a kispadon ült. Dibusz Dénes érkezése után alig kapott lehetőséget tétmeccsen, válogatott csapattársa kapta meg a bizalmat az edzői stábtól. Most érezte úgy, hogy eljött a váltás ideje, az NB II-ben második helyen álló Soroksárhoz szerződött, ahol újabb lendületet akar adni pályafutásának. Az m4sport.hu videójából az is kiderül, hogy hova igazolna a 25 éves kapus.
Merkantil Bank Liga