Musorujsag
Élő Eredmények

Eredményes tavaszt vár az Újpest középpályása

m4sport.hu
Jól sikerült az Újpest FC téli felkészülése, a fiatal játékosok zökkenőmentesen beilleszkedtek a csapatba - nyilatkozta Balogh Balázs az M4 keddi, Sportreggeli című adásában. A válogatott középpályás elmondta, hogy az újpestiek milyen célokkal vágnak neki a tavaszi idénynek.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kleinheisler elődjei - az NB I foglyai
Amikor Kleinheisler László a német nyelv tanulását is megemlítette, mint hazaigazolása indokát, felrémlett előttünk a kilencvenes, kétezres évek nyomasztó emléke: a légiósnak állt labdarúgóink egyre-másra különféle furcsa kifogásokra hivatkozva tértek vissza az NB I-be. Szubjektív válogatásunkban 10, magyar szinten kiemelkedő játékost vettünk sorra, akik külföldről az NB I-be "menekültek". Olyan játékosokat vettünk figyelembe, akik nem levezetésként igazoltak vissza a magyar első osztályba.
OTP Bank Liga
Urbán Flórián: "A média kiforgatta a szavaim"
A korábbi negyvenszeres magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi Kinizsi csapatának edzője egy közösségi oldalon osztotta meg véleményét egy baráti beszélgetés során <a href="www.m4sport.hu/2017/01/20/kleinheisler-a-fradiban-folytatja/" target="_blank" rel="noopener">Kleinheisler László hazatérésével kapcsolatban</a>, amit több hírportál is felkapott. Az m4sport.hu-nak adott interjúban elárulta, mi az igazság az üggyel kapcsolatban.
Magyar futball