Musorujsag
Élő Eredmények

Nem feltartott kézzel várja a Vasast a Magyar Kupa meglepetéscsapata

m4sport.hu
Nem feltartott kézzel várja a Vasas elleni Magyar Kupa-nyolcaddöntőt a másodosztályú Dorog.

Bene Ferenc sportigazgató az M4 Sportreggeli című műsorában elmondta, a csapatban több olyan játékos is van, aki megüti az NB I. szintjét, a felkészülés pedig jól sikerült, így bizakodóan várja az OTP Bank Ligában dobogós angyalföldiek elleni párharcot. “A tradíciók predesztinálják a fejlődésre a klubot. NB I.-ben nem gondolkodunk, de a cél egy stabil NB II.-es pozíció.”

A Dorog jelenleg a 15. helyen áll a Merkantil Bank Ligában, Bene Ferenc szerint ez a pozíció nem reális. “Szerintem több van ebben a csapatban, ezt tavasszal be is fogja bizonyítani.”

A korábbi élvonalbeli gólkirály, Simon Attila a műsorban kijelentette, nem levezetni érkezett Dorogra, úgy véli, az idény végéig meg lehet célozni a középmezőny elejét a másodosztályban. “Nagyon jó szellemű, fiatal társaságba kerültem, úgyhogy Sitku Illéssel kicsit ki is lógunk. Nagyon jó a csapat kémiája is, talán lehet ebből egy meglepetéscsapat tavasszal. Nagyon jó az öltözői hangulat, egységes a csapat, ez lehet a siker egyik kulcsa. Nagy a potenciál a csapatban, mindenki éhes a sikerre.”

A teljes interjúra kattintva az is kiderül, mi miatt volt vonzó a korábbi NB I.-es gólkirály számára a Dorog ajánlata.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Elhalasztottak két MK-nyolcaddöntőt
A pályák használhatatlansága miatt szombaton sem a Cegléd-DVTK, sem a Szentlőrinc-Szolnok mérkőzést nem rendezik meg szombaton a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntői közül.
Magyar futball
Fradi-Honvéd kupameccsel rajtol a futballtavasz
Szombaton nyolc Magyar Kupa-mérkőzéssel indul a hazai futballtavasz. A nyolcaddöntős párharcok közül kiemelkedik a címvédő Ferencváros és a Honvéd párharca, amelynek első felvonására a Groupama Arénában kerül sor.
Magyar futball
Fradi-Honvéd a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében - sorsoltak a Sportreggeliben
Két fővárosi élvonalbeli együttes, a Ferencváros és a Budapest Honvéd került össze a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, amelynek sorsolását - Nyilasi Tibor, az egykori sokszoros válogatott futballista segítségével - pénteken tartották az M4 Sportreggeli című műsorában. A legjobb 16 között már oda-visszavágós rendszerben rendezik a párharcokat. Az első mérkőzésekre február 11-én, a visszavágókra március 1-jén kerül sor.
Magyar futball