Újabb esély az Európa Kupára a magyar kick-boxos előtt

Péntektől vasárnapig a horvátországi Karlovacon kick-box Európa Kupát rendeznek, melynek nyitónapján az egyetlen magyarként résztvevő, az 54 kg-osok között amatőrként versenyző Nagy Larion vereséggel kezdett.

A gála nyitónapján a harmadik menetben kiszámolta a bíró a 19 éves versenyzőt, így  Sahand Laafdoozian ünnepelhette az Európa Kupa-győzelmét. Az esztergomi színekben korábban junior magyar bajnoki elsőséget szerző versenyző pénteki vereségét besavasodásával magyarázta honlapunknak.


Nagy Larion pénteki találkozója a fenti videóban 14:32-től 28:14-ig látható.


Az előző mondatban viszont a pénteken volt a hangsúly, így csüggedésre semmi ok, mivel szombaton - erről még tegnap nem tudott - újra összecsap a magyar kick-boxos a többszörös világ- és Európa-bajnoki érmes norvéggal, azaz megmaradt az esélye, hogy ebben a kategóriában is bezsebelje az elismerést.

Aztán vasárnap low kickben (itt nem lehet combrúgást alkalmazni) újra szorítóba lép, de Nagy pénteki információi, miszerint annyit tud két riválisáról, hogy horvátok, nem bővültek. Annyi biztos, az egyikkel kezd, és amennyiben legyőzi, a másikkal döntőzik.

A Karlovac Opent a horvát sport tv élőben közvetíti, amit ezen a linken önök is láthatnak. 

Kapcsolódó tartalom