Musorujsag
Élő Eredmények

Számmisztika - így befolyásolta Gera és Lipcsei az új fradisták mezeit

m4sport.hu
Nagy elődök, foglalt kedvencek és családi kötődés - a Ferencváros új igazolásai elárulták, mi alapján választottak mezszámot a zöld-fehéreknél.

A kapus Holczer Ádám a Fradi TV-nek nyilatkozva elmondta, azért a 31-est választotta, mert március 28-án született, a hónapot és a napot összeadva pedig kijön a szám, ráadásul valamiért nem szeret párosban védeni. Janek Sternberg 37-esben fog játszani, mivel első profi meze is ez volt Hamburgban, majd a Werder Bremennél is ezt viselte, így a kezére is tetováltatta a számot. Julian Koch nem bonyolította túl a választást: szerinte jól néz ki a 19-es szám, ezért azt választotta.

Bognár István választása a 11-esre esett, és ő ugyan még soha nem játszott ilyen mezben, édesapja, Bognár György 11-es számmal lett bajnonk az MTK-val. Amadou Moutari eredetileg a 20-ast szerette volna, de mivel az Gera Zoltán miatt már foglalt, úgy döntött, „dupláz”. Kleinheisler László a Fradi-legenda Lipcsei Péter 6-os számát fogja viselni, mivel szerinte ez illik egy középpályáshoz, ráadásul a Werder Bremennél is ez volt a száma.

A Fradi TV a többi választott mezszámmal kapcsolatban is összegyűjtötte a nagy elődöket, a teljes riport a lejátszóra kattintva nézhető meg.

További tartalmak