Musorujsag
Élő Eredmények

Így áll most a stadionépítés Szombathelyen - friss fotók

haladas.hu
A szombathelyi futballdrukkerek már biztosan nagyon várják, hogy elkészüljön az új létesítmény.

Az OTP Bank Ligában érdekelt Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgócsapatának elmaradt a Vasas elleni bajnoki mérkőzése, azonban a vasiak honlapja nem maradt hír nélkül, friss képek kerültek fel a stadionépítésről „A Haladás Sportkomplexum legújabb felvételei a februári napsütésben” ajánlószöveggel.

A szombathelyiek új stadionja a tervek szerint 8600 fős lesz, és 2017 nyarára készül el, addig a csapat Sopronban játssza hazai mérkőzéseit.

Az összes fotó ide kattintva nézhető meg.

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="697163"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Kattintásra galéria nyílik
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/02/haladas4.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Mezőkövesd lerendezte Horváth Ferenc csapatát
A házigazda Mezőkövesd 3-0-ra nyert a mérkőzés nagy részében emberhátrányban játszó Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 20. fordulójának borsodi rangadóján.
Magyar futball
Otthon kapott ki az MTK
A Budapest Honvéd szombaton 2-1-re győzött az MTK Budapest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
Magyar futball
Hátrányból fordítva gálázott a Vidi
A Videoton hátrányból fordítva 5-1-re győzött a vendég Újpest ellen szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában.
Magyar futball
A Vidi-támadó szíve megesett korábbi csapatán
Asmir Suljic még 2015 nyarán igazolt az Újpest csapatától a székesfehérváriakhoz, ám a 2017-es tavaszi nyitófordulóban alighanem felsejlettek régi emlékei, így a mérkőzés első félidejében, 1-0-ás vendégvezetésnél megkegyelmezett a lila-fehéreknek. A bosnyák támadó mentségére legyen mondva, hogy a második játékrészben azért betalált, hibája pedig még rosszindulattal sem nevezhető végzetesnek, miután csapata fölényes, 5-1-es diadalt aratott a fővárosiak ellen. A már-már komédiába illő jelenetsort az alábbi videóban tekintheti meg.
Magyar futball
Csak lesgól született Gyirmóton
A sereghajtó Gyirmót hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Paks ellen az OTP Bank Liga 20. fordulójában. A Gyirmót sorozatban nyolc vereség után szerzett pontot az élvonalban, ugyanakkor már 372 perce gólképtelen.
Magyar futball
Az OTP Bank Liga elé: Videoton FC
Az OTP Bank Liga tavaszi rajtjához közeledve végigjárjuk az élvonalbeli csapatokat: hogyan változtak a keretek, hogyan zajlott a felkészülés, illetve megkérdezzük az illetékeseket, milyen elvárásokkal tekintenek a tavasz elé. Sorozatunkat a Videoton FC-vel zárjuk.
Magyar futball