Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gera Zoltán bejátszotta magát a West Brom-szurkolók szívébe

m4psort.hu/M4 Sport
A Ferencváros labdarúgócsapatának középpályása, Gera Zoltán technikás játékával és meseszép góljaival az angol futballszurkolók szívébe is belopta magát. A West Bromwich Albion egyik szurkolója, Matthew Jones felkerekedett, hogy újra játszani lássa kedvencét, a Mágikus Magyart, mielőtt az végleg a szögre akasztaná a stoplist.

A 37 éves Gera Zoltán 2004 és 2008, valamint 2011 és 2014 között volt a West Bromwich Albion játékosa, ez alatt a hét szezon alatt 188 meccsen lépett pályára, 28 gólja mellett pedig 18 gólpasszt is kiosztott.

Matthew Jones, a West Brom hűséges szurkolója tehetséges, szorgalmas és nagyon képzett labdarúgónak tartja a Ferencváros középpályását, akit csapata minden szurkolója nagyon kedvelt, mert érezték, hogy mindent megtesz a klubért és az együttesért.

Angliában már összeállt egy közös képre Jones és Gera, ám az angol férfi Magyarországon is szerette volna megnézni kedvence játékát, mielőtt Gera úgy dönt, hogy befejezi pályafutását.

A nagy találkozást az alábbi videóban láthatják:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A FIFA szerint fejlődik a magyar labdarúgás
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél is kíváncsiak arra, hogyan működik a nagy múltú Ferencváros, ezért a FIFA-tv Budapestre látogatott, hogy riportot készítsen a zöld-fehérekről a szövetség Futbol Mundial elnevezésű műsorába.
Ferencvárosi TC
A sportban is helytálló a Mindenki
Deák Kristóf Oscar-díjas rövidfilmje zseniálisan mesél el egy szomorú történetet, amely happy enddel ér véget. Azért is érintheti meg az embereket ennyire erősen, mert szinte mindenki tud vele azonosulni, térben és időben is változhat a helyszín, attól még a mondanivalója megállja a helyét. Az 1991-ben, egy általános iskola énekkórusában zajló cselekmény helyére akár az utánpótláskorú sportolók mindennapjait is beilleszthetjük.
Egyéb