Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Németh Szilárd szerint a sport teremtheti meg a békét a Kárpát-medencében

m4sport.hu
„Egy szőnyegen – egy nyelven - Együtt a magyar birkózásért!” Ez a szlogenje annak az együttműködésnek, amit múlt hét pénteken jelentett be a Magyar Birkózó Szövetség. A program célja, hogy a határon túli magyar versenyzők is indulhassanak az országos bajnokságon, amit már a hétvégi kötöttfogású ob-n meg is tehetnek. Korábban hasonlóra csak az asztaliteniszezőknél volt példa. A március 4-én megrendezésre kerülő tornáról, valamint a Kozma István Birkózó Akadémia tevékenységi köréről a szövetség elnök, Németh Szilárd beszélt a Sportreggeliben.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Lőrincz Tamás remek formában birkózik új súlycsoportjában
Zökkenőmentesen zajlott le az átmenet az év elején a kötöttfogású birkózó-válogatottnál, melynek szövetségi kapitánya, Sike András elmondta: Lőrincz Tamás formáját látva bízik benne, hogy a versenyző már idén kiugró eredményeket érhet el új súlycsoportjában, a 75 kilogrammban.
Birkózás
Natalia Taraszova: ”Nem értük még el a határainkat”
A júliusi, hazai rendezésű világbajnokságra készül a magyar szinkronúszó-válogatott, ahová eddig közel 180 versenyző nevezett a különböző versenyszámokra. A nemzeti csapat négyszeres Európa-bajnok szövetségi kapitánya, a szakmai munkát 2015 óta irányító Natalia Tarasova és a válogatott tagja, az év magyar szinkronúszójának háromszor is megválasztott Kiss Szofi a magyar esélyekről és a felkészülés jelenlegi fázisáról adott tájékoztatást a Sportreggeliben,
Szinkronúszás
Gémesi Csanád: „Szeretnék érmet szerezni az Eb-n és a vb-n is”
Hétvégén Varsóban rendezték a kardvívók soron következő Világkupa-versenyét, ahol Gémesi Csanád egyéniben bronzérmet, míg a csapattal negyedik helyezést ért el. A világbajnoki harmadik kardozó az elődöntőben a kétszeres olimpiai bajnok Szilágyi Árontól szenvedett vereséget, míg a kvartett az elődöntőben 45-43-ra maradt alul Romániával szemben, majd a bronzmérkőzésen 45-43-ra kapott ki Koreától. A gödöllői vívó a lengyelországi verseny tapasztalatairól, valamint a jövőbeli terveiről számolt be a Sportreggeliben.
Vívás
Gyulai Miklós: A sportág kibújhat az esernyő alól
Március 3. és 5. között Belgrádban rendezik a Fedettpályás Atlétikai Európa-bajnokságot, ahol hazánkat tizenöt atléta képviseli majd, köztük éremesélyesként többek között Márton Anita és Baji Balázs is. Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke a Sportreggeliben latolgatta a magyar küldöttség esélyeit, és beszámolt a felkészülés állomásairól is. A viadalt élőben kísérhetnek majd figyelemmel az M4 Sporton és az m4spport.hu-n.
Atlétika