Musorujsag
Élő Eredmények

Megkezdte a portugálok elleni felkészülést a válogatott

MTI
Megérkezett Telkibe a magyar labdarúgó-válogatott keretének első fele, az a 12 játékos, aki vasárnaptól együtt készül Telkiben a március 25-i, Portugália elleni világbajnoki selejtezőre.

Az mlsz.hu-n olvasható beszámoló szerint a program a Bernd Storck által tartott eligazítással kezdődött, a szövetségi kapitány részletesen ismertette a futballistákkal az előttük álló heti programot. Vasárnap este aztán közös tréningen vettek részt a játékosok – azok, akik pályára léptek a hétvégi bajnokijukon, regeneráló edzésen vettek részt, a többiek aktív edzésmunkát végeztek.

Csatlakozott a válogatott kerethez a Kínában légióskodó Guzmics Richárd is, a játékosnak itthon kezelik térdszalag-sérülését.

„Mivel Kínában is szünetel a bajnokság, így hazautaztam, ami azért is jó, mert egy kicsit együtt lehetek a csapattal, ráadásul így a válogatott egészségügyi stábja kezeli a sérülésemet. Ők már sokszor bizonyították, hogy a világ legjobb szakemberei közé tartoznak. Köszönöm Bernd Storcknak, és nekik is, hogy segítik a felépülésemet” – mondta az mlsz.hu-nak a játékos.

Az idegenlégiósok jövő vasárnap csatlakoznak az itthon készülő társaikhoz.

További tartalmak