Musorujsag
Élő Eredmények

Real Madridot megjárt játékos a Middlesbrough stábjában

Real Madridot megjárt játékos a Middlesbrough stábjában

MTI
Jonathan Woodgate kedden csatlakozott az angol labdarúgó-élvonalban szereplő Middlesbrough szakmai stábjához.

“Jonathant nagyon jól ismerjük, ő pedig kívülről, belülről ismeri a klubunkat. Jelentős tapasztalattal érkezik, hiszen a legmagasabb szinten játszott, és ő egy fantasztikus figura. Nagyon örülünk, hogy üdvözölhetjük a fedélzeten” – nyilatkozta a klub honlapján Steve Agnew vezetőedző.

Woodgate játékosként három időszakot töltött a Middlesbrough-nál, de szerepelt a Leeds United, a Newcastle United, a Real Madrid és a Tottenham Hotspur együttesében is. Agnew-t március 16-án nevezték ki, előtte három és fél évig Aitor Karanka irányította a csapatot.

A Middlesbrough célja a bennmaradás a Premier League-ben, ugyanis jelenleg a kiesést jelentő 19. helyen áll a táblázaton.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A pilóták élvezik, de mi lesz az előzésekkel?
Örömteli, hogy a Forma–1 gyorsult és az autók komolyabb kihívások elé állítják a pilótákat, akik ismét mosolyogva szálltak ki a gépekből, az előzések hiánya viszont aggodalomra ad okot – a Sky szakértője, Martin Brundle a „kétarcú” szezonnyitót véleményezte.
Ausztrál Nagydíj
A labdarúgás megoldhatja a népesedési problémákat?!
Óriási bravúrt hajtott végre az izlandi labdarúgó-válogatott 2016. június 27-én, ugyanis az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében 2-1-re legyőzte Anglia csapatát. Rá kilenc hónapra, 2017 márciusában rekordszámú gyermek született Izlandon...
Nemzetközi foci
Rummeniggének nem tetszik a 48 csapatos vb
Karl-Heinz Rummenigge szerint meggondolatlan volt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) döntése arról, hogy 2026-ban már 48 csapat vehet részt a világbajnokságon, az általa képviselt európai klubokat tömörítő szervezet (ECA) pedig lépéseket tervez.
Nemzetközi foci
Hamilton edző nélkül folytatja
Lewis Hamilton úgy döntött, 2017-ben edző nélkül, saját módszereivel készül a Forma–1-es hétvégékre. A háromszoros világbajnok egyfajta kihívásként tekint erre a lépésre, és motiváltabbnak érzi magát, mint bármikor eddigi pályafutása során.
F1 Hírek
Erdei Zsolt áll a szombati küzdelem elé
Szombaton, április 1-én elnököt választanak a Magyar Ökölvívó Szakszövetségben (MÖSZ). Az eddigi elnök, Csötönyi Sándor korábban kijelentette, ha csak Erdei Zsolt lesz a jelölt, akkor nem áll ki ellene. Április 1-én a küldöttek tehát döntenek, az egyetlen jelölt Erdei Zsolt. A "Madár" becenevű szakember ökölvívóként amatőr és profi világbajnoki címet, két amatőr Európa-bajnokságot nyert meg, valamint olimpiai bronzérmes. Jelenleg a Madárfészek Akadémiát vezeti, bokszolói egyre jobb eredményeket érnek el, a februári Bocskai István emlékversenyen két súlycsoportban is az ő tanítványai szerezték meg az aranyérmet. Az elnökjelöltet kérdeztük.
Ökölvívás