Musorujsag
Élő Eredmények

Korábbi játékosa szomorította el a Vasast

MTI/M4 Sport
A harmadik Vasas 3-2-re kikapott a tizedik Debrecentől a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Vasas-Debreceni VSC 2-3 (1-2)

Szusza Ferenc Stadion, 2459 néző, v.: Pintér
gólszerző: Ádám (45., 11-esből), Vaskó (77.), illetve Tőzsér (26.), Burmeister (43., öngól), Könyves (88.)

Vasas: Nagy G. – Burmeister, Vaskó, Ristevski – Kleisz (Kulcsár 72.), James, Berecz, Hangya – Gaál (Murka 60.), Ádám (Király B. a szünetben), Remili

Debreceni VSC: Danilovic – Osváth, Szatmári, Filip, Mészáros N., Ferenczi – Jovanovic, Holman (Könyves, 66.), Tőzsér – Feltscher (Sekulic, 84.), Szuk Hjun Dzsun (Handzic, 73.)

A kiegyenlített kezdés után a vendégek szereztek vezetést a 26. percben, miután Tőzsér Dániel 22 méterről rendkívül pontosan, a kapufa segítségével lőtt a bal alsó sarokba. A találat érezhetően jót tett a hajdúságiak játékkedvének, s bár mindkét együttes előtt adódott egy-egy nagy lehetőség, a Debrecen növelte előnyét Felix Burmeister öngóljával. A Vasas villámgyorsan, még a szünet előtt szépített Ádám Martin büntetőjével.

A fordulás után a hazaiak futballoztak fölényben, ez a 77. percben érett góllá, amikor Vaskó Tamás egy szögletet követően csúsztatott a kapuba. Már úgy tűnt, kétgólos hátrányból pontot tud menteni az angyalföldi együttes, ám a csereként beállt Könyves Norbert megszerezte a győztes találatot korábbi csapata ellen.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

BL-döntős a Szeged
A Szeged csapata 6-2-re legyőzte a horvát Zapresic együttesét, így bejutott a fináléba a tekézők Bajnokok Ligájában.
Teke
A mennyei megyei, amely visszaadta Horti Gábor hitét
Újabb csitító lövedékkel hallgattatták el a megyei bajnokságok góltalansága miatt nyammogó számat! Olyan parádés 5-2-t mutatott a DEAC a DASE-val a hűvös debreceni éjszakában, hogy a legkényesebb szurkerek is megnyalták az összes szöglet zászlót!
Egyéb
Kettős sikerrel továbbjutott a Veszprém
A Telekom Veszprém házigazdaként simán, tíz góllal legyőzte a horvát PPD Zagreb csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján, így kettős sikerrel jutott tovább.
Kézilabda
Hazai pályán kapott ki a Chelsea
Az éllovas Chelsea hazai pályán meglepetésre 2-1-re kikapott a Crystal Palace-tól az angol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján.
Külföldi futball
Zöld-fehér döntő lesz a Magyar Kupában
A Ferencváros 33-29-re legyőzte a Dunaújváros csapatát a női kézilabda Magyar Kupa szombati, második elődöntőjében a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban.
Kézilabda