Musorujsag
Élő Eredmények

A Clippers nyerte az angyali derbit

MTI
A Los Angeles Clippers 11 ponttal verte városi riválisát, a Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.

Az angyalok városában rendezett derbin Blake Griffin 36, Chris Paul pedig 29 pontot szerzett a Clippersben, amelynek edzője, Doc Rivers pályafutása 800. győzelmét könyvelhette el.

Eredmények:

Los Angeles Clippers-Los Angeles Lakers 115-104
Portland Trail Blazers-Phoenix Suns 130-117
Minnesota Timberwolves-Sacramento Kings 117-123
Chicago Bulls-Atlanta Hawks 106-104
Brooklyn Nets-Orlando Magic 121-111

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Sóvágó Lajos: "Ez egy nagyon szép gesztus volt Krisztiántól"
A legjobb magyar tornászok az április végi kolozsvári Eb-re készülnek, amely előtt az utolsó hazai verseny a hétvégi országos bajnokság. A felkészülésről Sóvágó Lajos, a magyar férfi tornászválogatott szövetségi kapitánya beszélt az M1 Ma Reggel című műsorában.
Torna
Berki Krisztián: "A legfontosabb, hogy ott leszek"
<a href="www.m4sport.hu/2017/04/01/berki-krisztian-nyerte-az-ob-t/" target="_blank">Mint korábban megírtuk</a>, országos bajnoki címmel hangolt az Európa-bajnokságra Berki Krisztián. Az olimpiai bajnok tornász Budapesten telt ház előtt mutatta meg magas kiinduló pontszámú gyakorlatát, amelyre tizenöt pontot kapott, fél ponttal többet, mint az ezüstérmes Kállai Zoltán.
Torna
Íme az OTP Bank Liga 24. fordulójának összes gólja
Az OTP Bank Liga 24. fordulójának hat mérkőzésén összesen 19 találat született. A gólgyártásban két találkozó kiemelkedett, a Haladás - Mezőkövesd és a Vasas - Debrecen összecsapás is remek szórakozást nyújtott a szurkolók számára. A forduló egyetlen gól nélküli mérkőzése a Videoton paksi vendégjátéka volt.
OTP Bank Liga