Mint korábban megírtuk, országos bajnoki címmel hangolt az Európa-bajnokságra Berki Krisztián. Az olimpiai bajnok tornász Budapesten telt ház előtt mutatta meg magas kiinduló pontszámú gyakorlatát, amelyre tizenöt pontot kapott, fél ponttal többet, mint az ezüstérmes Kállai Zoltán."/> Berki Krisztián: "A legfontosabb, hogy ott leszek" | M4 Sport

Berki Krisztián: "A legfontosabb, hogy ott leszek"

Mint korábban megírtuk, országos bajnoki címmel hangolt az Európa-bajnokságra Berki Krisztián. Az olimpiai bajnok tornász Budapesten telt ház előtt mutatta meg magas kiinduló pontszámú gyakorlatát, amelyre tizenöt pontot kapott, fél ponttal többet, mint az ezüstérmes Kállai Zoltán.

A 2012-es londoni ötkarikás játékok aranyérmese elárulta, a kolozsvári Európa-bajnokságon sok magyar szurkolóra számít, reméli lesznek piros-fehér-zöld zászlók a nézőtéren. Berki Krisztián 2014-ben vett részt utoljára kontinensviadalon és elmondta, nagyon várja a megmérettetést.

"A legfontosabb, hogy ott leszek, megcsináljam kétszer jól a gyakorlataimat és onnantól kezdve minden a bírókon múlik, hogy éremmel vagy anélkül térek-e haza" - mondta a kitűnő tornász.