Mint korábban megírtuk, Csötönyi Sándor lemondása után egyhangúlag szavazták meg az április elsején megtartott közgyűlésen Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére."/> Csötönyi Sándor: "Zsolt nézzen néha a háta mögé is" | M4 Sport

Csötönyi Sándor: "Zsolt nézzen néha a háta mögé is"

Mint korábban megírtuk, Csötönyi Sándor lemondása után egyhangúlag szavazták meg az április elsején megtartott közgyűlésen Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére.

"Ki kell adni a munkát, a megfelelő embereket a megfelelő helyekre kell állítani" - mondta Erdei Zsolt.

Elődje, Csötönyi Sándor inkább a távolból segítené az új elnök munkáját, ha szükség lesz a tanácsaira, amiből egyet máris adott útravalóként Erdei számára: "Remélem, hogy a Zsoltnak talán lesz ereje ahhoz, hogy rendet tegyen azokon a helyeken, ahol szerepzavarba kerültek néhányan. Nézzen néha a háta mögé is, mert én általában mentem előre, mint a buldózer, és hátra is kellett volna nézni, főleg az utolsó pár évben, amióta pénz is van. Én azt hiszem, ő ezzel tisztában van."

Erdei Zsolt elmondta mire akart ezzel célozni a korábbi elnök - "ha nem nézel hátra, akkor hátba döfnek" - majd arra is kitért, ő már nem szeretne hátra tekinteni, menni akar előre, ami volt azt elsimítják és újult erővel haladnak tovább.