Musorujsag
Élő Eredmények

Lévai döntős a szombathelyi Eb-n

m4sport.hu/birkozoszov.hu
Döntőbe jutott a szombathelyi U23-as Európa-bajnokságon Lévai Zoltán, a BHSE 75 kilóban versenyző junior Európa-bajnoka.

Lévai az elődöntőben 5-0-ra győzte le az orosz Ahmed Kajcukovot, a döntőben pedig a 2016-os U23-as Eb-n a 71 kilósok mezőnyében ezüstérmet szerző horvát Antonio Kamanjasevic lesz az ellenfele.

A 85 kilogrammos Szilvássy Erik a vigaszágon folytatja a küzdelmet a bronzéremért.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Csötönyi Sándor: "Zsolt nézzen néha a háta mögé is"
<a href="www.m4sport.hu/2017/04/01/erdei-zsolt-lett-az-okolvivo-szakszovetseg-elnoke/" target="_blank">Mint korábban megírtuk</a>, Csötönyi Sándor lemondása után egyhangúlag szavazták meg az április elsején megtartott közgyűlésen Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére.
Ökölvívás
A Clippers nyerte az angyali derbit
A Los Angeles Clippers 11 ponttal verte városi riválisát, a Lakerst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
Kosárlabda
Berki Krisztián: "A legfontosabb, hogy ott leszek"
<a href="www.m4sport.hu/2017/04/01/berki-krisztian-nyerte-az-ob-t/" target="_blank">Mint korábban megírtuk</a>, országos bajnoki címmel hangolt az Európa-bajnokságra Berki Krisztián. Az olimpiai bajnok tornász Budapesten telt ház előtt mutatta meg magas kiinduló pontszámú gyakorlatát, amelyre tizenöt pontot kapott, fél ponttal többet, mint az ezüstérmes Kállai Zoltán.
Torna