Musorujsag
Élő Eredmények

Stollár sziporkázott, Gálfi búcsúzott a selejtezőben

MTI
Stollár Fanny nyert a charlestoni salakpályás női tenisztorna selejtezőjében, Gálfi Dalma viszont kikapott a monterreyi kvalifikációban.

A WTA honlapja szerint a világranglistán 265. Stollár 6:1, 6:0-lal valósággal kiütötte a 13. helyen kiemelt brazil Teliana Pereirát (189.) a dél-karolinai versenyen, és a főtáblás szereplésért a hatodikként rangsorolt amerikai Grace Minnel (129.) csap össze 19 óra körül.

A WTA-ranglistán 156. Gálfi – a 2015-ös US Open junior bajnoka – Mexikóban az amerikai Kristie Ahnnal (203.) találkozott a selejtező nyitányán, és harmadik kiemeltként 7:6, 6:2-es vereséget szenvedett. A monterreyi tornán alanyi jogon főtáblás a világranglistán 27. Babos Tímea, aki selejtezőből érkezett teniszező ellen kezdi meg majd a szereplését.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Fájó pontokat hullajtott a Sevilla
A negyedik helyen álló Sevilla hazai pályán meglepetésre csak gól nélküli döntetlent játszott a kiesés ellen küzdő Sporting Gijónnal a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
Külföldi futball
Lévai döntős a szombathelyi Eb-n
Döntőbe jutott a szombathelyi U23-as Európa-bajnokságon Lévai Zoltán, a BHSE 75 kilóban versenyző junior Európa-bajnoka.
Birkózás
Csötönyi Sándor: "Zsolt nézzen néha a háta mögé is"
<a href="www.m4sport.hu/2017/04/01/erdei-zsolt-lett-az-okolvivo-szakszovetseg-elnoke/" target="_blank">Mint korábban megírtuk</a>, Csötönyi Sándor lemondása után egyhangúlag szavazták meg az április elsején megtartott közgyűlésen Erdei Zsoltot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség élére.
Ökölvívás