Musorujsag
Élő Eredmények

Győzelmével a tabella élére ugrott a Honvéd

MTI/m4sport.hu
A Budapest Honvéd Eppel Márton 88. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, így - a Videoton hazai vereségével - a tabella élére állt.

Az első félidőben a Honvéd többször is letámadással hozta zavarba a szombathelyi együttest, s az első nagy helyzetet is a vendégek alakították ki, de Király Gábor hárított. A Haladás a játékrész végén jutott el helyzetig, a túloldalon Gróf volt a helyén.

A fordulást követően sokáig még kevesebb izgalom történt a pályán, egy-egy keményebb, durva belépőt, illetve heves reklamálást leszámítva nem sok minden borzolta a kedélyeket. A hajrában egy Bosnjak-fejest kellett Lovricnak a gólvonalról kifejelnie. Ezt követően a Honvéd került fölénybe az utolsó percekre, Eppel pedig egy elképesztően szerencsés góllal – közeli fejese után a bal oldali kapufáról a vállára pattant vissza a labda, amely onnan került a hálóba – megszerezte a három pontot a fővárosiaknak. Az utolsó pillanatban még egy nagy szerencséje volt a kispestieknek, ugyanis Baráth ügyetlen fejesét követően a saját kapujának keresztlécére pattant a labda.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Swietelsky Haladás-Budapest Honvéd 0-1 (0-0)

Sopron, 2130 néző, v.: Erdős

gólszerző: Eppel (88.)
sárga lap: Jancsó (39.), Iszlai (41.), Bosnjak (73.), illetve Lovric (74.), Ikenne-King (76.)

Swietelsky Haladás:

Király – Polgár, S. Wils, Jagodics, Devecseri – Jancsó (Kiss B., 82.), Iszlai, Kovács L., – Rácz (Bosnjak, 66.), Williams (Kiss T., 76.), Mészáros

Budapest Honvéd:

Gróf – Lovric, Kamber, Baráth – Ikenne-King (Villám, 92.), Gazdag (Koszta, 83.), Hidi, Zsótér, Nagy G. – Eppel (Balázs, 92.), Lanzafame

További tartalmak

Kapcsolódó hírek