Musorujsag
Élő Eredmények

Kérdés sem fért az MTK győzelméhez

MTI/m4sport.hu
Az MTK hazai pályán könnyedén, 2-0-ra legyőzte a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A fővárosi csapat az Új Hidegkuti Nándor Stadionban előzőleg hat bajnoki mérkőzést játszott, de most először szerzett egynél több gólt.

Az MTK futballozott támadóbb szellemben az elejétől kezdve, s bár az első helyzetei kimaradtak, a szünetig így is kétgólos előnybe került.

A fordulás után sem tudott változtatni a játékán a Mezőkövesd, továbbra is a budapesti csapat akciói voltak veszélyesebbek. Előnyét ugyan nem sikerült növelni, de így is simán nyert, mivel a vendégek egyetlen helyzetet sem tudtak kialakítani.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

MTK Budapest-Mezőkövesd Zsóry FC 2-0 (2-0)

Új Hidegjuti Nándor Stadion, 1264 néző, v.: Farkas Á.
gólszerzők: Torghelle (37.), Baki (42.)
sárga lap: Vadnai (5.), Kanta (31.), Baki (50.), Torghelle (60.), illetve Tóth B. (61.)

MTK:

Petkovic – Baki, Grgic, Poór, Vadnai – Vass Á., Borbély – Kolomojec, Kanta (Katona, 92.), Vogyicska (Nikházi, a szünetben) – Torghelle (Martínez, 88.)

Mezőkövesd:

Tujvel – Vági, Hudák, Balogh B., Gohér (Baracskai, 68.) – Tóth B., Egerszegi – Pauljevic, Strestík (Dinjar, 82.), Molnár G. – Diallo (Kink, 68.)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Győzelmével a tabella élére ugrott a Honvéd
A Budapest Honvéd Eppel Márton 88. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, így - a Videoton hazai vereségével - a tabella élére állt.
Magyar futball