Musorujsag
Élő Eredmények

Pátkai: Fel kell emelni a fejünket

vidi.hu/m4sport.hu
A Vasastól hazai pályán vereséget szenvedett Videoton középpályása előre tekint. Pátkai Máté azt mondta, bízik benne, hogy a kudarcot gyorsan fel tudják dolgozni.

Vereséget szenvedett az OTP Bank Liga 25. fordulójában a Videoton, ráadásul hazai pályán kapott ki a Vasastól, és így elveszítette vezető pozícióját a pontvadászatban, a Budapesttel Honvéddal cseréltek helyet. A mérkőzésen sikerült egyenlítenie Henning Berg együttesének, a hosszabbításban azonban újra kapituláltak, és 2–1-es vereséget szenvedtek. A 2015 nyara óta a Vidit erősítő Pátkai Máté szerint gyorsan túl kell magukat tenniük a minden bizonnyal fájó kudarcon, ugyanis a bajnokság a jövő héten dupla fordulóval robog tovább.

Felcsút, 2017. április 8. Murka Benedek, a Vasas győztes góljának szerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. április 8-án. MTI Fotó: Marjai János Felcsút, 2017. április 8.
Murka Benedek, a Vasas győztes góljának szerzője a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában játszott mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2017. április 8-án
(Fotó: MTI/Marjai János)

„Alapvetően kiegyenlített mérkőzést játszottunk, rangadóhoz méltó irammal, olykor parázs jelentekkel. Sajnos a befejezéseknél ma nem voltunk pontosak, a tizenhatoson belül rendre rossz döntéseket hoztunk, és nem tudtuk a helyzeteinket gólra váltani. Az első gólt pontrúgásból kaptuk úgy, hogy tudtuk, Remili veszélyes az ilyen helyzetekben, majd végül egy megpattanó lövésből szerezte meg a Vasas a döntő találatát. Bízom benne, hogy ezen a mai vereségen hamar túllépünk, és újra teljes erőbedobással megyünk előre. A héten két bajnoki is vár ránk, amelyek fontos meccsek lesznek, fel kell emelni a fejünket, és mindent megtenni azért, hogy mindkét találkozót három ponttal zárjuk” – nyilatkozta a klubhonlapnak a középpályás, aki egy rosszul kivitelezett becsúszáskor sérülést okozott Remili Mohamednek.

A Vasas győzelmével hat pontra megközelítette a listavezető Honvédot és négyre a Videotont. Pátkaiék kedden a Gyirmót otthonában lépnek pályára, míg szombaton a Mezőkövesdet látják vendégül.

További tartalmak