Musorujsag
Élő Eredmények

Prukner László: A Magyar Kupa-szereplés a hab a tortán

m4sport.hu/M4 Sport
Ébren álmodik az NB III-as Budafok labdarúgócsapata, amely az NB II-es Sopront legyőzve bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, a bajnokságban pedig esélyes a végső győzelemre. Az együttes vezetőedzője, Prukner László elmondta, hogy elsődleges céljuk a bajnoki cím megszerzése, a bravúros Magyar Kupa-szereplés már csak hab a tortán. A Ferencváros elleni MK-elődöntőben a tisztes helytállásra törekszik a lelkes együttes.

Prukner László a Sportreggeliben elmondta, hogy a Sopron elleni MK-negyeddöntőben még csak motiválni sem kellett a játékosokat, akik elhitték, hogy véghezvihetik a csodát.

Szabó Balázs a Budafoki MTE kapusa a csapat minden játékosának nevében őszinte örömét fejezte ki, hogy a Ferencváros lesz az ellenfelük a Magyar Kupa elődöntőjében.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

"A magyar futsal-társadalom befogadott bennünket, sőt büszke ránk"
A Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott szövetségi kapitánya, Hevesi Tamás elismerte, hogy az elmúlt években nem volt túl nagy a merítési lehetősége, ezért az április 30-i kiválasztóra minden futballt szerető, 1-es vagy 2-es diabétesszel élő, 18. életévét betöltött játékost tárt karokkal vár, hogy válogatottunk a lehető legjobb kerettel vághasson neki a DiaEurónak.
Magyar válogatott