Musorujsag
Élő Eredmények

Százados lesz Dibusz Dénes

fradi.hu
Szerdán, a Paks elleni bajnoki mérkőzés lesz Dibusz Dénes századok NB I-es mérkőzése a Ferencváros színeiben.

„Nagyon sok sikert értem el a csapattal, ez a három év egy nagyon jó időszak eddig az életemben – nyilatkozta a kapus a klub hivatalos honlapjának. – Örülök, hogy részese lehettem annak a fejlődésnek, amit a csapat mutatott. Ez mind eredményességben, mind játékban megmutatkozott, és a tavalyi évben csúcsosodott ki. Bízom benne, hogy még jó pár évet és jó pár mérkőzést játszhatok a Fradiban. Nagyon megszerettem a klubot, az egész közeget, boldog vagyok, hogy a Ferencvárosban szerepelhetek.”

Vasas-Ferencváros (OTP Bank Liga 16. forduló) - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd Dibusz Dénes (Fotó: Koszticsák Szilárd)

A magyar válogatott játékos számára az Újpest elleni 2004-es mérkőzés volt a legemlékezetesebb az eddigiek közül. „Sok emlékezetes mérkőzésem van, ha egyet ki kell emelnem, akkor az talán az első Újpest elleni győzelmem lenne. 2-1-re nyertünk idegenben, egy utolsó percekben szerzett góllal. Ez volt az első olyan élményem, ami katarzist váltott ki belőlem.”

A szerdán 18 órakor kezdődő idegenbeli találkozóról Dibusz úgy véli, a zöld-fehéreknek mindenképpen győzniük kell, ha versenyben akarnak maradni a bajnoki címért.

További tartalmak