Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Tóth Gyula: „A pohár félig van csak tele”

m4sport.hu/M4 Sport
A magyar futsalválogatott tegnap 2-0-s előnyről, 2-2-s döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina ellen Eb-selejtezőn, így a keddi, Azerbajdzsán elleni összecsapáson dől el, hogy hányadik helyen végez a csoportjában. A magyar csapat kapusa, Tóth Gyula nem titkolta, hogy meg szeretnék nyerni a csoportot, ám ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, mert az azeri válogatott első sora az elitbe tartozó brazil futsalosokból áll.

Tóth Gyula elmondása szerint a magyar válogatott maximálisan fel van készítve az azeri csapat ellen. A válogatott kapusa különösen a pontrúgásokban bízik.

A magyar férfi futsalválogatott április 8-11. között Azerajdzsán fővárosában, Bakuban játssza Eb-selejtezőit. A mieink a házigazda Azerbajdzsánnal, Albániával és Bosznia-Hercegovinával kerültek egy csoportb.

A szombati első mérkőzésen Albániát 4-3-ra győzte le a magyar csapat, majd vasárnap 2-2-s döntetlent játszott Bosznia-Hercegovina ellen.

A csoportokból az elsők kijutnak az Eb-re, míg a második helyezettek és a legjobb harmadik pótselejtezőt játszik.

 

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Prukner László: A Magyar Kupa-szereplés a hab a tortán
Ébren álmodik az NB III-as Budafok labdarúgócsapata, amely az NB II-es Sopront legyőzve bejutott a Magyar Kupa elődöntőjébe, a bajnokságban pedig esélyes a végső győzelemre. Az együttes vezetőedzője, Prukner László elmondta, hogy elsődleges céljuk a bajnoki cím megszerzése, a bravúros Magyar Kupa-szereplés már csak hab a tortán. A Ferencváros elleni MK-elődöntőben a tisztes helytállásra törekszik a lelkes együttes.
Magyar futball
"A magyar futsal-társadalom befogadott bennünket, sőt büszke ránk"
A Magyar Cukorbeteg Futsalválogatott szövetségi kapitánya, Hevesi Tamás elismerte, hogy az elmúlt években nem volt túl nagy a merítési lehetősége, ezért az április 30-i kiválasztóra minden futballt szerető, 1-es vagy 2-es diabétesszel élő, 18. életévét betöltött játékost tárt karokkal vár, hogy válogatottunk a lehető legjobb kerettel vághasson neki a DiaEurónak.
Magyar futball