Eppel Márton: A kemény munkának megvan az eredménye

A Kispest Honvéd csatára, Eppel Márton az extra szorgalmának is köszönheti, hogy remekel a bajnokságban.

„Most nagyon jó Honvéd-játékosnak lenni, a szurkolóktól rengeteg támogatást kapunk” – mondta a válogatottban is bemutatkozó kispesti csatár, aki 12 találatával vezeti az OTP Bank Liga góllövőlistáját, csapata pedig 27 fordulót követően vezeti a bajnokságot.

Öt forduló van még hátra a magyar élvonal küzdelmeiből, a bajnoki cím pedig természetesen ott lebeg a Honvéd-játékosok szeme előtt: „Látjuk, hogy kiélezett a verseny a Videoton és köztünk, illetve a Vasas is odaérhet, de reális esély lehet a bajnoki címre. Olyan helyzetben kell maradnunk, hogy az utolsó fordulóban a Videoton ellen kiharcolhassuk a végső diadalt.”

Eppel azt is elárulta, hogy minek köszönhető Pazar formája: „Az edző bízik bennem, mindig fent hagy a pályán, ami ad nekem egy önbizalmat. Külön munkát is végzek, eljárok konditerembe, gyorsító illetve a ruganyosságomat fejlesztő edzéseken veszek részt, és érzem is a hatását, mert a fejesgóljaimnál is látszik, hogy sokkal magasabbra tudok emelkedni, mint a védők, szóval a munkának megvan az eredménye.”