Musorujsag
Élő Eredmények

Olcsón megúszta Kádár Tamás

m4sport.hu | Szerző: Kibédi Péter

A magyar válogatott védője, a Dinamo Kijev légiósa a Sahtar Donyeck elleni hazai bajnoki mérkőzés (0-1) hajrájában kapott ütést az orrára. Kádárt sokáig ápolták, majd végül lecserélték. A találkozót követően az m4sport.hu-nak kijelentette, akármi is történt vele, szerdán pályára szeretne lépni, ha kell, akkor maszkban játszik.

Mostanra a diagnózist is megkapta a 27 éves játékos, aki így minden bizonnyal segítheti klubcsapatát a következő fellépésen, hétfőn pedig már semmi sem akadályozhatja meg, hogy élőben tekintse meg a magyar férfi jégkorong-válogatott osztrákok elleni mérkőzését a kijevi divízió I/A világbajnokságon.

kádárdinamokijev

„Már az ukrán meccsen szerettem volna a lelátón szurkolni a válogatottnak, de edzésünk is volt, ráadásul a pénteki meccsen megsérült az orrom. Szerencsére nem törött el, de nem voltam jól. Hétfőn viszont szerencsére este, itteni idő szerint fél 9-kor kezdenek, így biztosan ott leszek és szurkolok. Nagyon fontos meccs lesz, a feljutás is múlhat rajta. Mi mást kívánhatnék: nyerjenek a srácok az osztrákok ellen úgy, mint mi nyáron az Európa-bajnokságon” – nyilatkozta az m4sport.hu Ukrajnában tartózkodó kollégájának Kádár Tamás.

A Dinamo Kijev április 26-án, szerdán az Ukrán Kupa elődöntőjének első mérkőzésén a Mykolaiv otthonában lép pályára, míg a másik ágon Sahtar – Dnipro párharcot rendeznek.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

"Ha kell, maszkban játszom" - Kádár sérülten is pályára akar lépni
Megsérült Kádár Tamás, a magyar válogatott Ukrajnában futballozó védője. Egyelőre nem tudni, hogy a 27 éves játékosnak eltörött-e az orra. Az m4sport.hu-nak Kádár azt nyilatkozta a szerencsétlen esetet követően, hogy a szerdai kupatalálkozón, ha kell, akkor maszkban, de mindenképpen pályára szeretne lépni.
Külföldi futball