Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic sokkolta az orvosokat

m4sport.hu/101greatgoals.com
Jó hírekről számolt be a svéd Expressen nevű lap, amelynek cikke szerint az Ibrahimovicot műtő orvosok is meglepődtek, hogy milyen kiváló állapotban vannak a Manchester United labdarúgójának térdei.

A Vörös Ördögök csatára az Anderlecht elleni Európa-liga-negyeddöntő visszavágóján szenvedett szalagszakadást a jobb térdében.

A játékost a múlt héten az Amerikai Egyesült Államokban operálták meg, az újság szerint pedig az Ibrahimovicot műtő orvosi stáb olyannyira le van nyűgözve a futballista fizikumától, hogy további vizsgálatokat szeretnének végezni a klasszison.

„A két orvosszakértő, Dr. Fu és Dr. Musahl nagyon meglepődött, mert Ibrahimovic térdei olyan erősek, amilyet korábban még soha nem láttak” – mondta Ibrahimovic ügynöke.

„Az orvosok szerint olyan állapotban vannak a térdei, ami szinte lehetetlen egy olyan labdarúgó esetében, aki már 20 éve profi szinten játszik. Éppen ezért azt szeretnék, ha Zlatan a visszavonulása visszamenne hozzájuk, hogy vizsgálatoknak vethessék alá. A két szóban forgó orvos ugyanis a világ legjobb térddel foglalkozó kutatóintézetében dolgozik. Nagyon sok felmérést végeztek már a témában, ezért jobbak bárki másnál. Zlatan visszavonulását követően tehát visszamegyünk hozzájuk, hogy további kutatási célokból újra megnyithassák a térdét” – zárta nyilatkozatát Mino Raiola.

Ibrahimovic állapotával kapcsolatban az is árulkodó, hogy a hétvégén már egy pittsburghi étteremben tűnt fel, a látogatást pedig közösségi oldalán is megörökítette.

További tartalmak