Musorujsag
Élő Eredmények

Pintér Attila szerint nem a játékosokban kell keresni a hibát Kövesden

m4sport.hu/M4 Sport
Pintér Attila, a Merkantil Bank Ligában éllovas Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sport Góóól! 2 című műsorában értékelte csapata teljesítményét, beszélt az élvonalba való feljutásról és korábbi együtteséről, a Mezőkövesdről is.

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Puskás Akadémia 0-0-s döntetlent játszott hazai pályán a Szeged csapata ellen, így matematikailag még nem jelenthető ki biztosan Pintér Attila együttesének feljutása az élvonalba. A szakember a döntetlenről annyit mondott: mindkét csapat győzni akart, játékosai mindent megtettek, azonban nem használták ki a helyzeteket.

Pintér Attila a feljutással kapcsolatban elárulta: mérkőzésről-mérkőzésre tervez, nem szokott túlságosan előre tekinteni.

A magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szót ejtett az NB I-ben szereplő Mezőkövesd alakulatáról is, amely rendkívül nehéz helyzetben van az OTP Bank Ligában, ugyanis a kiesés szélén táncol a csapat.

Pintér Attila szerint, aki a Puskás Akadémia előtt a kövesdi együttest irányította, kifejezetten jó játékosállomány és remek közönség található a borsodiaknál, és úgy gondolja a rossz szereplés nem a labdarúgók kvalitásaiban keresendők.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Gera és Kleinheisler helyett Holman és Adorján? Ki a titokzatos NB II-es?
Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport kamerái előtt kijelentette, a júniusi oroszok elleni felkészülési mérkőzésen és az andorrai világbajnoki selejtezőn <a href="https://www.m4sport.hu/2017/05/08/nb-ii-es-jatekosok-is-bekerulhetnek-storck-juniusi-keretebe/" target="_blank" rel="noopener">nem számol a hazai bajnokságban nemzetközi kupaindulást kiharcoló élcsapatok játékosaival</a>. Ha valóban így lesz, és csak a legutóbbi keretét vesszük, annak tíz tagját kell emiatt pótolnia. Alábbi cikkünkben azt fejtegetjük, kik jöhetnek számításba helyettük.
Magyar futball