Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Rácz Félix: A stratégia dönthet a Harcsa-Bacskai összecsapáson

M4 Sport
Szombaton újra Felix Promotion Gálát rendeznek, melynek fő mérkőzése a Harcsa Norbert - Bacskai Balázs mérkőzés. A Felix Promotion tulajdonosa, Rácz Félix a szerdai Sportreggeliben beszélt a két ökölvívóról, arról, miért ezt a párosítást hozta össze, de a gála többi résztvevőjéről is ejtett egy pár szót.

„Úgy gondoltam, hogy valami pluszt kellene nyújtani amellett, hogy ő most profivá válik – mondta Rácz Félix arra a kérdésre, hogy miért szervezte meg Bacskai Balázsnak a Harcsa Norbert elleni bokszmeccsét. – Szerintem ez a mérkőzés Benji számára is vízválasztó lesz, nem beszélve arról, hogy itt három hasonló képességű ökölvívó van egy súlycsoportban, ezért én is a legjobbat szeretném továbbvinni. A másik fontos dolog, hogy promóterként olyan mérkőzéseket szervezzek, amik érdekesek, kiegyenlítettek, és a közönség számára szórakoztatók.”

A Felix Promotion tulajdonosa elmondta, hogy teltházas gálát rendeznek szombaton, ami azt is jelzi, hogy szakmailag jó döntés volt ez a párosítást.

„Mindkét srác képes egy jó mérkőzésre, ugyanakkor azt gondolom, hogy nagy mértékben a stratégia fog dönteni, hogy ki, mivel lép a szorítóba” – tárt át a mérkőzés szakmai részére a menedzser, majd hozzátette, amikor lehetősége van, elmegy Bacskai szparingjára, és megnézi, hogy áll a felkészülése. Azt is hozzátette, hogy Harcsa Norbert kesztyűzéseire nem tud elmenni, ugyanis a szövetséggel való viszonya miatt nem szívesen látott személy.

Rácz Félix szerint mindkét sportoló számára nagyon fontos lesz a mérkőzés, hiszen amellett, hogy családjaik, barátaik előtt bokszolnak majd, óriási médiafelhajtás is kíséri az összecsapást.
A június 10-i Felix Promotion Gálát az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti 21:45-től.

További tartalmak