Musorujsag
Élő Eredmények

Andorra vb-győzelemként ünnepelte a magyar válogatott elleni sikert

m4sport.hu/M4 Sport
Szemmel láthatóan sokat jelentett Andorrának a magyar válogatott felett aratott 1–0-s győzelem, mert a miniállam labdarúgói úgy ünnepeltek a lefújást követően, mintha világbajnokságot nyertek volna.

Nem is csoda, hiszen Andorra tizenhárom éve nem nyert tétmeccset.

A találkozón forró szívvel küzdő andorrai játékosok a lefújást követően egymás nyakába borultak, s olyan is volt, aki meghatódott a sikeren.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Itt valami nagyon nincs rendben – Dzsudzsák könnyek közt nyilatkozott
A magyar labdarúgó-válogatott<a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener"> szégyenteljes 1–0-s vereséget szenvedett</a> a pénteki vb-selejtezőn Andorrában, a mérkőzésen történtek pedig mélyen felkavarták az együttes csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst, aki elnézést kért a szurkolóktól és burkolt, de kemény kritikával illette a válogatottat.
Magyar futball
Arcpirító vereség Andorrában
A világranglista 186. helyéről várta a pénteki vb-selejtezőt Andorra válogatottja, amely eddig gólt sem szerzett a magyarok ellen, tizenhárom éve pedig nem nyert tétmeccset. A pénteki meccsen mindkét sorozatát megszakította, hiszen 1–0-ra legyőzte Magyarországot.
Magyar futball
Így kezdünk Andorra ellen
Tóth Bence révén újonc játékos is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely 20:45-től Andorra vendégeként játszik világbajnoki selejtezőmérkőzést.
Magyar futball