Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Détári: Dzsudzsáknak öt éve nem volt jó meccse

m4sport.hu | Szerző: Komjáti Kata, Nikolényi Gábor, Pollák Márton
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este történelmi vereséget szenvedett Andorrától. A találkozót követően Dzsudzsák Balázs sírva értékelte a mérkőzést, Détári Lajos viszont nem kímélte a válogatott csapatkapitányát.

Andorra 1–0-ra legyőzte a magyar válogatottat a 2018-as világbajnokság selejtezőjének B csoportjában.

Az m4sport.hu stábja, a mérkőzést követően két egykori futball-legendát, Détári Lajost és Gheroghe Hagit kérdezte a látottakról.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Itt valami nagyon nincs rendben – Dzsudzsák könnyek közt nyilatkozott
A magyar labdarúgó-válogatott<a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener"> szégyenteljes 1–0-s vereséget szenvedett</a> a pénteki vb-selejtezőn Andorrában, a mérkőzésen történtek pedig mélyen felkavarták az együttes csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst, aki elnézést kért a szurkolóktól és burkolt, de kemény kritikával illette a válogatottat.
Magyar futball
Arcpirító vereség Andorrában
A világranglista 186. helyéről várta a pénteki vb-selejtezőt Andorra válogatottja, amely eddig gólt sem szerzett a magyarok ellen, tizenhárom éve pedig nem nyert tétmeccset. A pénteki meccsen mindkét sorozatát megszakította, hiszen 1–0-ra legyőzte Magyarországot.
Magyar futball
Így kezdünk Andorra ellen
Tóth Bence révén újonc játékos is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, amely 20:45-től Andorra vendégeként játszik világbajnoki selejtezőmérkőzést.
Magyar futball