Musorujsag
Élő Eredmények

Megdöbbentően keveset passzoltak egymásnak az andorraiak

m4sport.hu/UEFA
Megdöbbentően kevés sikeres passzt hajtottak végre az andorrai válogatott játékosai a magyarok ellen megnyert világbajnoki selejtezőn.

Az UEFA honlapján tanulmányozható statisztikák szerint a házigazdák összesen 98-szor passzoltak, ebből pedig mindössze 44 volt sikeres, ez pedig kevesebb mint 45 százalékos hatékonyságot jelent. Ezzel szemben a mieink 387 kísérletből 339-szer (87,6%) továbbították egymáshoz a labdát.

A labdabirtoklás 70–30 arányban a magyarok nyerték. Kapura tartó lövésből a házigazdáknak öt (nyolc kísérletből), Dzsudzsákéknak hét volt (12 próbálkozásból). Szerelésekből az andorraiak kilencet, a mieink tizenkettőt hajtottak végre.

Erre szokás ugyanakkor mondani, hogy gólra játsszák…

Array
(
    [replacement] => [galleryreference id="776455"]
    [shortcode] => 
		
		

    [title] => Andorra-Magyarország vb-selejtező
    [image] => https://cdn.cms.mtv.hu/wp-content/uploads/sites/10/2017/06/Clipboard02-1024x576.jpg
    [alignment] => aligncenter
)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Détári: Dzsudzsáknak öt éve nem volt jó meccse
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este történelmi vereséget szenvedett Andorrától. A találkozót követően Dzsudzsák Balázs sírva értékelte a mérkőzést, Détári Lajos viszont nem kímélte a válogatott csapatkapitányát.
Magyar futball
Itt valami nagyon nincs rendben – Dzsudzsák könnyek közt nyilatkozott
A magyar labdarúgó-válogatott<a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener"> szégyenteljes 1–0-s vereséget szenvedett</a> a pénteki vb-selejtezőn Andorrában, a mérkőzésen történtek pedig mélyen felkavarták az együttes csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst, aki elnézést kért a szurkolóktól és burkolt, de kemény kritikával illette a válogatottat.
Magyar futball
Arcpirító vereség Andorrában
A világranglista 186. helyéről várta a pénteki vb-selejtezőt Andorra válogatottja, amely eddig gólt sem szerzett a magyarok ellen, tizenhárom éve pedig nem nyert tétmeccset. A pénteki meccsen mindkét sorozatát megszakította, hiszen 1–0-ra legyőzte Magyarországot.
Magyar futball