Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Ezért mondta le Bernd Storck az interjút

m4sport.hu
Akik figyelték az M4 Sport adását, láthatták, hogy a megbeszéltekkel ellentétben nem jött be Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A német szakember az alábbi közleményben indokolta meg, hogy miért tett így:

„Sajnálattal mondtam le a mai interjút. Nem vagyok az az ember, aki szeret kapkodva dönteni, nyilatkozni. A mostani helyzet különleges, így nekem is több időre van szükségem, hogy összefoglaljam és megosszam a nézőkkel, a magyar válogatott szurkolóival a mondandómat. A jövőben – mint eddig is –- nyitott vagyok a megkeresésekre, és szívesen elmondom a véleményem!” – közölte a szövetségi kapitány.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Menjen vagy maradjon Bernd Storck?
A pénteki, andorrai vereség hasonló indulatokat váltott ki a magyar szurkolókból, mint a tavalyi Eb-szereplés, csak éppen ellentétes előjellel.
Magyar futball
Megdöbbentően keveset passzoltak egymásnak az andorraiak
Megdöbbentően kevés sikeres passzt hajtottak végre az andorrai válogatott játékosai <a title="Arcpirító vereség Andorrában" href="https://telesport.cms.mtv.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener">a magyarok ellen megnyert</a> világbajnoki selejtezőn.
Magyar futball
Détári: Dzsudzsáknak öt éve nem volt jó meccse
A magyar labdarúgó-válogatott péntek este történelmi vereséget szenvedett Andorrától. A találkozót követően Dzsudzsák Balázs sírva értékelte a mérkőzést, Détári Lajos viszont nem kímélte a válogatott csapatkapitányát.
Magyar futball
Itt valami nagyon nincs rendben – Dzsudzsák könnyek közt nyilatkozott
A magyar labdarúgó-válogatott<a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener"> szégyenteljes 1–0-s vereséget szenvedett</a> a pénteki vb-selejtezőn Andorrában, a mérkőzésen történtek pedig mélyen felkavarták az együttes csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst, aki elnézést kért a szurkolóktól és burkolt, de kemény kritikával illette a válogatottat.
Magyar futball
Arcpirító vereség Andorrában
A világranglista 186. helyéről várta a pénteki vb-selejtezőt Andorra válogatottja, amely eddig gólt sem szerzett a magyarok ellen, tizenhárom éve pedig nem nyert tétmeccset. A pénteki meccsen mindkét sorozatát megszakította, hiszen 1–0-ra legyőzte Magyarországot.
Magyar futball