Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid elengedi Ronaldót – 400 millió euró az ára

A Real Madrid elengedi Ronaldót – 400 millió euró az ára

m4sport.hu/abola.pt/ojogo.pt
A spanyol bajnok és BL-győztes Real Madrid vezetősége 400 millió euróban állapította meg Ronaldo kivásárlási árát, és amennyiben a négyszeres aranylabdás csillag még a Konföderációs Kupa után is távozni szeretne, akkor a királyi klub nem áll a 32 éves támadó útjába.

A Marca szerint a Real vezetősége mindenképpen vár a Konföderációs Kupa végéig, és csak utána dönt a támadó jövőjéről.

Abban az esetben, ha az Európa-bajnok portugál klasszisnak továbbra is mehetnékje lesz, a királyi klub vezetősége nem gördít akadályt a távozása elé. Bárki viheti Ronaldót, aki képes és hajlandó kifizetni érte a klub által meghatározott 400 millió eurós kivásárlási árat.

Ez az összeg azonban 200 millió euróra is csökkenhet, így a Manchester United és a PSG számára is elérhetőbb lenne a 32 éves támadó.

A Real Madrid azért lenne hajlandó csökkenteni az árat, mert mivel CR7 tavaly 2021-ig meghosszabbította szerződését, amelynek értelmében évi 50 millió eurót keresne, a luzitán sztár eladásával négy szezon alatt éppen 200 millió eurót spórolnának a Blancók.

Legia Warszawa-Real Madrid - Cristiano Ronaldo - fotó: EPA/Leszek Szymanski Cristiano Ronaldo már nagyon menne Madridból  (Fotó: EPA/Leszek Szymanski)

Kínából természetesen érkezhet csillagászati összegű ajánlat a mostani BL-szezon gólkirályáért, de Ronaldo korábban úgy nyilatkozott, top bajnokságban szeretné befejezni karrierjét, ezért nem kíván gyengébb színvonalú pontvadászatba szerződni.

Angol lapinformációk szerint a futballista ügynöke, Jorge Mendes még a cardiffi BL-döntőt megelőzően találkozott a Paris Saint-Germain elnökével, Nasser Al-Khelaifivel, ezért sokan úgy gondolják, a csatár a francia bajnokságban köthet ki.

Ronaldo távozásának hírére az MU szurkolók szíve is hevesebben kezdett verni, de José Mourinho dönt arról, hogy csapatának szüksége van-e a világsztárra. Ronaldo és a „Special One” a Real Madridnál már dolgozott együtt, de mivel a viszonyuk közel sem volt felhőtlen, nehéz elképzelni, hogy a portugál menedzser igényt tartana a Real Madrid hetesére.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo távozna a Real Madridtól
A spanyol bajnok Real Madrid legnagyobb klasszisa, Cristiano Ronaldo mélységesen felháborodott azon, hogy az ügyészség 14,7 millió eurós <a href="https://www.m4sport.hu/2017/06/13/vadat-emeltek-c-ronaldo-ellen/" target="_blank" rel="noopener">adócsalás miatt vádat emelt ellene</a>, ezért a portugál A Bola értesülései szerint kész távozni a spanyol fővárosból.
Külföldi futball
Pepét a Zenit csábítja
Pepe jelenleg a portugál válogatottal Oroszországban tartózkodik a Konföderációs Kupán. A szentpétervári klub ki is használja az alkalmat, hogy a királyiaktól távozó védőt magához csalogassa.
Külföldi futball
Még Neymar is bátorítja a 12 éves brazil tehetséget
Brazíliában egy 12 éves kisfiúban látják a következő nemzedék Neymarját, maga a Barcelona sztárja is üzent Luciano Ayres Bucarnak, vagy ahogyan mindenki ismeri a hatalmas országban Lucianinhonak, hogy kövesse az elkezdett utat, mert nagy jövő állhat előtte.
Külföldi futball
Hazard otthon érzi magát a Chelsea-nél
Klubja, a Chelsea internetes oldalán üzent a szurkolóknak Eden Hazard: a belga válogatott labdarúgó hangsúlyozta, otthon érzi magát a Samford Bridge-en.
Külföldi futball
Megvan a Chelsea első igazolása
A jelek szerint megvan a Chelsea első igazolása a következő szezonra. A kapus érkezését hivatalosan július elsején jelenti be a klub.
Külföldi futball