Musorujsag
Élő Eredmények

Vadócz Krisztián Hongkongból jönne a válogatottba

m4sport.hu | Szerző: Kibédi Péter, Nikolényi Gábor
Ha csak az országokat nézzük, ahol játszott, akkor pályafutása végén egy szép kalandregényt is írhatna Vadócz Krisztián, aki idén hongkongi bajnoki címet ünnepelhetett csapatával. A középpályás köszöni, jól van, de van, ami hiányzik a pályafutásából.

Már az sem mindennapi, hogy egy magyar labdarúgó az indiai bajnokságban kap szerződést, de az is egyedi, hogy onnan Hongkongba szerződjön. Vadócz Krisztián ezt az utat járta be, amikor januárban a hongkongi Kitchee SC csapatához szerződött. Korábban több európai bajnokságban is megfordult – az utóbbi időben egyetlen magyarként stabilan a spanyol első osztályban is játszott. „Mindig az dönt, hogy milyen ajánlatot kapok és szerencsére eddig jól döntöttem”- árulta el a középpályás az m4sport.hu-nak.

Idén két kupagyőzelemmel és a bajnoki címmel jött haza „nyaralni”. A bajnoki elsőségről döntő meccsen a kapuba talált, az volt a második gólja az ott töltött félszezonban. Teljesítményével olyannyira elégedettek voltak, hogy újabb szerződést ajánlottak neki.

Az m4sort.hu stábja nemcsak a hongkongi bajnoki címről, hanem a magyar válogatottságról is megkérdezte a 32 éves középpályást.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bernd Storck kapott a szövetségtől egy második esélyt
Az <a href="www.m4sport.hu/2017/06/09/arcpirito-vereseg-andorraban/" target="_blank" rel="noopener">Andorra ellen elszenvedett kínos vereséget</a> követően a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) csütörtök délutánra várta Bernd Storckot, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát beszámolóra. A rendkívüli elnökségi ülés véget ért, a döntés megszületett, a német szakember kapott egy második esélyt.
Magyar futball
Megérkezett Balajcza utódja Újpestre
A szerb Filip Pajovic számára nem idegen a magyar közeg, hiszen korábban a Videoton és a Puskás Akadémia együttesénél is megfordult.
Magyar futball
A Real Madrid elengedi Ronaldót – 400 millió euró az ára
A spanyol bajnok és BL-győztes Real Madrid vezetősége 400 millió euróban állapította meg Ronaldo kivásárlási árát, és amennyiben a négyszeres aranylabdás csillag még a Konföderációs Kupa után is távozni szeretne, akkor a királyi klub nem áll a 32 éves támadó útjába.
Külföldi futball
Lencse László az MTK-ba szerződött
Lencse László távozik az NB II-es bajnok Puskás Akadémiától és az NB I-től búcsúzó MTK-ban folytatja pályafutását. A 28 éves támadó hét év után tér vissza a budapesti klubhoz.
Magyar futball