Keszthelyi Vivien szurkolóival találkozott a Hungaroringen

Ugyan ezúttal nem versenyzett, mégis mozgalmas hétvégéje volt Keszthelyi Viviennek a Hungaroringen, hiszen Mogyoródon a német túraautó-bajnokság (DTM) magyarországi futamán rengeteg rajongójával találkozhatott, ez pedig rendkívül sokat jelentett az Audi Sport Racing Academy egyetlen magyar versenyzőjének.

A mindössze 16 éves magyar pilóta a két nap alatt több helyszínen is találkozott szurkolókkal, illetve a szakma képviselőivel, a legtöbben természetesen az Audi Fan Arénánál gyűltek össze, ráadásul Vivien népszerűségét jól mutatja, hogy annak ellenére is komoly tömeg fogadta őt, hogy a közönségtalálkozó idején éppen a DTM egyik programja is zajlott a mogyoródi aszfaltcsíkon.

Keszthelyi Vivien amellett, hogy természetesen állta az autogramvadászok hadát, kvízjáték formájában egy kisebb vetélkedőt is tartott a rajongóknak, a helyesen válaszolók pedig így értékes ereklyékkel lettek gazdagabbak.

A fiatal magyar pilóta emellett meghívást kapott márkatársai DTM-es csapataihoz, így személyesen találkozott Mattias Ekströmmel, illetve Nico Müllerrel is, mindkét versenyzővel egy csapatépítő játékban is részt vett, ahol játék versenyautókat építettek időre.

Az Audi TT Cupban versenyző magyar tehetség kijelentette, fantasztikus érzés volt számára, hogy ennyi magyar autósport-szerelmessel találkozhatott a hétvégén, azonban picit fáj a szíve, hogy ezúttal nem lehetett ott a rajtrácson. Hozzátette, teljesen rendbe jött már balesetét követően így százszázalékos erőbedobással azon dolgozik, hogy a rendkívül kiegyenlített sorozatban - ahol a 340 lóerős versenyautókban az autósport jövőjének nagy reménységei csapnak össze egymással ugyanolyan technikai feltételek mellett - sikereket érjen el következő nagydíjon, amelyet június 30. és július 2. között rendeznek a Norisringen.