×

Érettségi után Kamilla – Erdélyből igazolt a Balmaz

Carlo Erdei a román másodosztályú Szatmárnémeti FC Olimpiától érkezik a magyar élvonalba feljutott Balmaz Kamilla Gyógyfürdő FC-hez – értesült a Szatmári Friss Újság.

A középpályás nem hosszabbította meg lejáró szerződését. Ezt a játékos maga mondta el a Szatmári Friss Újságnak, miután kijött az érettségi vizsgáról. „Földrajzból írtam a dolgozatot. Jól sikerült, akárcsak az egész érettségim. Most készülök, mert megyek Balmazújvárosba” — mondta a Ioan Slavici Főgimnázium előtt a középpályás, aki egy plusz egy évre szerződik a Hajdú-Bihar megyei alakulathoz, ahol csapattársa lesz a szatmári Zsiga Ervin és Rus Adrián.

Carlo Erdei (balra) - Fotó: frissujsag.hu Carlo Erdei (balra) - Fotó: frissujsag.huMivel az érettségi vizsga miatt a felkészülés nagy részét kihagyta, Erdei vélhetően egy darabig nem jut játéklehetőséghez új csapatában. A balmazújvárosiak egyébként július 16-án idegenben, a Videoton FC vendégeként debütálnak az NBI-ben.

Erdei az Olimpia mezében 13 bajnoki meccsen és 2 kupamérkőzésen lépett pályára, és csak az idényzáró, 7–0-ás hazai győzelmet hozó Dacia Unirea Brăila elleni találkozón volt eredményes.