Fina 2017
×

Ilyen szurkolást még nem látott a világ

m4sport.hu
Ha labdarúgó mérkőzés előtt történik ilyen, akkor már meg sem lepődünk. Na, de a Margitszigeten, a női vízilabdameccs előtt vonult a Carpathian Brigade, azaz a magyar válogatott szurkolótábora. Az ultrák a lelátón is fergeteges hangulatot teremtettek.

Tavaly a labdarúgó-Eb alatt egész Európát ejtették ámulatba a magyar válogatott szurkolói. Gondoljunk csak a meccsek előtti csoportos vonulásra vagy a stadionokban átélt élményekre. A Carpathian Brigade, a magyar válogatott szurkolócsoportja elsősorban focipálya lelátóiról biztatja a kedvenceket, de az utóbbi években a női vízilabdázók meccsein is ott vannak. A csoport vezetői szerint ez nem véletlen.

„Ez egy plusz. A norvégok elleni Eb-pótselejtező után jött egy megkeresés vízilabdás berkekből, hogy menjünk szurkolni. Elmentünk néhány meccsre, és annyira pozitív volt a fogadtatásunk, hogy utána már szervezetten vettünk részt a meccseken. Először egy jó poén volt, de annyira megtetszett a közeg és a csajok hozzáállása, hogy maradtunk. Igazából azt láttuk, hogy a lányok örülnek a szurkolásnak – jobban, mint bárhol máshol. Most direkt egy fontos meccsre szerveztük meg a tábort, hogy tényleg nagyot szóljon a szurkolásunk” – mondta a csoport egyik tagja.

Az m4sport.hu stábja végigkövette a szurkolókat a margitszigeti vonulástól egészen a lelátóig. A táborban ott volt Náksi Attila lemezlovas, zeneszerző, aki elárulta, mit jelent neki az „Éjjel soha nem érhet véget” már-már himnusszá vált szerzeménye.

EGY HOSSZAL MINDENKI ELŐTT: EXTRA TARTALMAK A VIZES VB ALATT AZ M4 SPORT MOBILALKALMAZÁSBAN. TÖLTSE LE VAGY FRISSÍTSEN!