Fina 2017
×

Hárai Balázsnak rémalmai vannak, szobatársa fél tőle

M4 Sport/m4sport.hu
A magyar férfi vízilabda-válogatott centere nehezen tud elaludni az utóbbi napokban, és ha sikerül is neki, akkor sem nyugodt az éjszakája.
 

Hárai Balázs az M4 Sportnak elmondta, a mérkőzések után csak nagyon nehezen tud elaludni. „Ráadásul nekem két napja rémálmaim vannak, nem tudom, mitől. Össze-vissza forgolódom. Hosi meg is ijedt egyik alkalommal, hogy ráugrom, és felrakta a lábát és üvöltözött” – mondta.

Hosi, azaz a vb legszebb gólját szerző Hosnyánszky Norbert a szobatárs. Neki kell elviselnie a rémálmok okozta nehézségeket.

„Egyszer-kétszer előfordult, hogy kicsit furcsán viselkedett az úriember, aztán sikerült felébresztenem. Utána félve aludtam, mert úgy voltam vele, hogy ha egy 130 kilós ember álmában hozzám vágja a lámpát vagy valamit csinál, az nem biztos, hogy jó. Szerencsére hamarabb elaludt őt” – emlékezett vissza a történtekre a 33 éves játékos játékos.

Férfi vízlabdázóinknak már csak egyet kell aludniuk a vb-finálé előtt. Bízzunk benne, hogy nyugodalmasabb lesz a péntek este, mint az eddigiek. Bár vélhetően az aranyéremért szinte mindent megadnának, és azt se bánnák, ha heteik rémálmaik lennének…