Fina 2017
×

Működnek az ösztönök a masters vb-s pólósoknál

M4 Sport/m4sport.hu
Továbbra is zajlanak az események a budapesti masters világbajnokságon. A hölgyeknél a kitűnő erőkből álló Budakalász az orosz Kirisi ellen szerezte meg második győzelmét csütörtökön a Margitszigeten.

A női Milleniumként is felfogható Budakalász egy győzelem és egy döntetlen után találkozott az orosz Kirisi csapatával, és drámai küzdelemben vívta ki a győzelmet.

A második negyed végéig a Budakalász dominált. Stieber Mercédesz, Rédei Kata és Drávucz Rita is remekül játszott, a kapuban pedig Szalkay-Doroszlai Orsolya babonázta meg az orosz játékosokat. A vendégeknek három perccel a játékidő vége előtt sikerült kiegyenlíteni, azonban egy csodás ejtésnek köszönhetően a magyar lányok győztek 10-9-re.

Doroszlai a mérkőzést követően kiemelte, a kondíció már nem a régi, de a szívük a helyén van, így sikerült behúzni a győzelmet.

Rédei Kata viccesen elmondta ejtésének előzményeit: „Meccs közben annyira mélyen vagyok már a vízben, hogy nem látom a kapust hol áll és kiabáltak, mint a vak vezet világtalant, hogy ejtsél, én elengedtem és gól lett. Abszolút az ösztönök azok, amik működnek.”