×

30 év feletti légiósaival hosszabbított a bajnok

Két labdarúgójával, Ivan Lovriccsal és Djordje Kamberrel is 2020. június 30-ig hosszabbított szerződést az OTP Bank Ligában címvédő Budapest Honvéd.

Mindkét játékosnak a szezon végén járt volna le a megállapodása, és mivel a teljesítményükkel elégedettek a klubnál, semmi akadálya nem volt a további együttműködésnek.

A horvát Lovric második honvédos korszakát éli, először 2011-től '14-ig öltözött piros-fehér-feketébe. A legemlékezetesebb alakítása is ebből az időből származik, melyet a kispesti szurkolók a mai napig emlegetnek. 2012-ben a Videoton ellen 1–0-ás vezetésnél a 90. percben kivédte Nikolics Nemanja tizenegyesét, miután a Honvéd-kapus kiállítása miatt elvállalta, hogy felveszi a kesztyűt.  A 14/15-ös szezonban Kecskemétre tett rövid kitérőt, mielőtt visszatalált a fővárosba.

Honvéd-Ferencváros Magyar Kupa-nyolcaddöntő - Ivan Lovric és Kleinheisler László - MTI Fotó: Illyés Tibor Ivan Lovricot (fekve) nem lehet megkerülni a Honvédnál, maximum átugrani (Fotó: MTI/Illyés Tibor)A bosnyák-szerb származású és magyar állampolgársággal rendelkező Kamber 2015 óta tagja a Honvédnak, alapember vagy a védelemben, vagy a középpályán. Mára csapatkapitányként vezeti a kéttucatnyi szezon után csúcsra érő együttest.