×

Ilyen piros lapot is ritkán látni

Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Paks – Honvéd találkozó azon kívül, hogy az utolsó percig hihetetlen izgalmakat tartogatott, egy buta kiállítás miatt is emlékezetes marad.

Lenzsér Bence
A mérkőzés első játékrészében a kispestiek szereztek vezetést büntetőből, amelyet Davide Lanzafame értékesített, majd egészen a 80. percig csordogált a játék, amikor a szerződéshosszabbító Ivan Lovrics öngóljával egyenlítettek a hazaiak.

A már említett kiállítás ezután következett. A Honvéd csatára, Bobál Gergely ütközött a paksi Lenzsér Bencével, aki ápolásra szorult, ezért el kellett hagynia a játékteret. Ápolását követően Lenzsér többször jelezte a játékvezetőnek, hogy visszatérne a pályára, azonban a bíró ezt nem vette észre. A Paks labdarúgója engedély nélkül elindult befelé a gyepre, majd visszahátrált, de ezt azonnal jelezték a sporttársnak. A 21 éves játékos ezért a megmozdulásáért megkapta második sárga lapját, így az öltözőben izgulhatta végig az összecsapás utolsó perceit.

A hazaiak a 90. minutumban Papp Kristóf fejesével megszerezték a vezetést és már zsebben érezhették a három pontot. Még mindig nem volt vége, mivel Kadima Kabangu két perccel később bevette Verpecz István kapuját és beállította a 2–2-es végeredményt.