Musorujsag
Élő Eredmények

James akár télen elhagyhatja a Bayern Münchent

James akár télen elhagyhatja a Bayern Münchent

m4sport.hu/O Jogo
Németországban felvetődött a hír, hogy James Rodríguez akár a téli átigazolási időszakban továbbállhat és Amerikában, az MLS-ben folytatja pályafutását.

A kolumbiai támadó júliusban ment a bajorokhoz kölcsönben a spanyol Real Madridtól, ahol Zinedine Zidane már nem nagyon számított a játékára, hiszen több tehetséges fiatalt is beépített a csapatba, akik feledtették James hiányát.

A több játéklehetőség reményében ment a Bayern Münchenhez, ahol viszont viharos heteken esett át, hiszen a gárda olasz mesterét, Carlo Ancelottit menesztették. Helyére visszahívták a korábban sikereket halmozó Jupp Heynckest, aki szombaton sikeresen mutatkozott be a Bayern élén, a Freiburg 5-0-s legyőzésével.

James Rodríguezt ugyan nevezte a mérkőzésre, de pályára nem küldte. A német Bild a mérkőzés után azonnal felvetette, hogy a csatár hónapokon belül megint csapatot válthat, ráadásul földrészt is. Az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban az Orlando City és a New York FC is egy nagy név szerződtetésén dolgozik, hiszen mindkét együttes elveszít egy alapjátékost, Kakát és Pirlót. James megoldás lehetne valamelyikük pótlására. Amennyiben a német szakember nem számít rá a Bayern kezdőjében.

További tartalmak